Seldaa3868 Kızlar kolum cok ağrıyo kalkmıyo sizdede oldumu bir yandanda disim ağrıyo dayanamıyorum 😢😢😢
Baloglumveannesi Seldaa3868 canım bünyeden bünyeye değişiyor bende ilk dozda çok ağrı çekmiştim hemen eve gelince buz koydum ama ikinci dozda hiç ağrı sızı olmadı buz koy ve fazla yorma o kolunu bi iki gün kolum kitlenmiş gibiydi sonra geçti
Vildank Seldaa3868 ben 3. Dozunu vuruldum ikinci hamileliğim olduğu için 2 gün baya baya hastaydım iki üç günde kolum acıdı
Aysun2834 Nurcankrkya bünye ile alakalı bir durum bende çok korkmuştum etrafımdaki herkes ağrılı ateşli ve kolu şiş bir şekilde atlattı ama bana hiçbirşey olmadı o gün aşı olduğumu unuttum hatta hamur bile yoğurmuştum yarında ikinci dozunu olucam inşallah oda ağrısız geçer
Ebrar34 İlk dozu mu vuruldun 😊 bir beze buz sar veya peçeteye aşının üstğne koy ama tam donmadan kaldır buzu ara ara koy böyle ağrını alıyor ve kısıtlamamaya çalış kolunu kasların çalışsın yoksa hareketsizlik daha çok ağırtır
Seldaa3868 Ebrar34 sızlıyo resmen küçük meleklerimiz nasıl dayanıyolarsâ allah yardımcıları olsuunnnn
Ebrar34 Seldaa3868 bebeklere aşı yapılırken eğer imkanınız oluyosa emzirin o sırada asla acı hissetmiyorlar ağlama da olmuyor inanılmaz bişey 😊
ozgeya Seldaa3868 tetanoz aşısının en kötü yan etkisi ağrı yapması zaten.ama şiddeti tabi kişiden kişiye değişiyor.ilkinde çok ağrım olmamıştı,ikinci de biraz daha fazla oldu ama 2-3 günde geçiyor zaten.
123buserabia123 Ben iki doz vuruldum ikisinde de hiç ağrım olmadı demekki kişiden kişiye değişiyor birde hemşirenin elinin hafifliği önemli bence vurmuş hiç haberim bile olmadı bende bekliyorum vursun diye 😊