eylul02 atomcatandtheboysmother iki ilac kullanıyorum demir ve vitamin ikisi de aç karna olacak birini içtikten yarım saat Sonra digerini içmem gerek yarım saat Sonra kahvaltı yapabilirim ama peynir süt ürünleri yasak o yüzden sıkıntı oluyor
atomcatandtheboysmother eylul02 anladım😌. Ben sabah çok erken saatlerde uyanıyorum kan ilacımı da o zaman yutuyorum. Üzerine 2 saat su dışında bir şey tüketmiyorum sonrasında kahvaltımı rahatça yapıp d3 ü alıyorum.
eylul02 atomcatandtheboysmother evet öyle olması lazım cok iyi yapıyorsunuz 😊 ben bi iki defa denedim yarım saat beklemeyi midem bulandı dayanamadım :)
Zeynep007 eylul02 gece uykudan önce içmeyi deneyin en son yatarken içtiğiniz suya limon damlatın emilimi daha iyi oluyor c vitaminiyle
Veralynn eylul02 22. Haftada 500 gram demisti. 25 olduk bende cok merak ediyorum ne kadar olduk diye 🥺🥺
Veralynn eylul02 Hadi ya az gibi geldi simdi bana 🥺 ilk kizimda gelisme geriligi vardi 35 haftalikken 30 haftaliga uyumluydu direk sezeryana almislardi 1700gr dogmustu. Insallah simdikinde bir problem olmaz bende ondan korkuyorum 🤦♀️
eylul02 Veralynn inşallah 🙏kiloya cok takmamak lazım aslında ama elimizde degil sağlıklı olsunlar yeter
Busra333 eylul02 benim tam 24 iken 630 dı haftasıyla uyumlu dedi cnm ama şimdi bakıyorum herkesin baya iyi masallah
msa06 27 hafta 1140 gr 35 cm bana mı şişko geldi normal mi anlamadım. Büyük olursa doguramam diye stres oldum
Zeynep007 eylul02 mümkünse doğumdan sonra bile kullanmaya devam edin diyor doktorlar Demir takviyesini bilginiz olsun 🙌