Bilgenizamo bende yan odasindaki bahar ergene gidiyorum oda benim kurtaricim size kısaca anlatiyim bahar hanim ozel remedyl hastanesindeydi bende orada ki uzay denen dr gidiyordum hep guleryuzlu diye 18.haftamda muaneye gittim her şey yolunda dedi yine ilaclar dayadi huylandim bahar hanimi cok duyuyodum gitmiyodum neyse ondan ciktimm ona gittim kadin ultasinu kor koymaz bebegimde ki spina bfidaayi teshis etti omurilik acikligi hatta en ust asamasindaymis ben özel perinatologa gittim zeki bey ünlü biri bunu tespit eden dr kimse sakin ayrilma dedi bebegimi kaybettim neyse 4 ay sonra gene hamile kaldım bu hast acilcagi icin oraya gecmis hizmette degildi baska dr gittim 9 haftalik kalbi durdu onuda kaybettim bana tum dr lar birdaha hamile kalirsan igne aspirin baslicaz dedi ben bahar hanima gittim o sadece aspirin kullandirdi igne kanamali düşük yapar dedi ona guvendigim icin dedigini yaptim o özel perinatolga gittim damardaki pıhtı yapan centiklere baktı igne kullanmiyosun dimi dedi evet sadece aspirinlik isi var igne dusuk yaptirir dedi anlicaginiz bahar hanim gercekten isinin ehli bir bayan suan 18haftaligim şükür hersey yolunda uzun oldu helal edin hakkinizi🙏