Mlkplt Gyyildiz şimdi gördüm doktorunuzun adını kusura bakmayın 😊 o hastanede herkes şükran hanımı öneriyor çok yoğun mu kendisi
Gyyildiz Kibarbaby şöyle eğer sezeryana yöneliksen bence kaçırma bu hastaneyi eğer normale yöneliksen de doktor takibiyle yine evinde geçirip doktorunla anlaşarak uygun bir saatte gecebilirsin bence
Mlkplt yagmurpelit bölge Hastanesi'nde önerdiğiniz bir doktor var mı ve memnun musunuz ? Ben Sancaktepe de oturuyorum ama doktor hastane henüz karar vermedim
Aysaydn Mlkplt sancaktepe Bölge Hastanesinde Sevil Hanıma gidiyorum çok güler yüzlü bi doktor değil ama işini iyi yapıyo memnunum yani tavsiye ederim
Mlkplt Gyyildiz ya benim de ilk doğumum ve çok pinpirikliyim sizin gibi 😊 normalde Sancaktepe de oturuyorum Çamlıca uzak kaciyot ama yakın ve güzel bir hastane bulamıyorum 😐 ya Çamlıca ya çakmak erdem hastanesi var kafamda
Gyyildiz Mlkplt bana aslında çakmak çok daha yakın ama çevremde şükran hanımda doğum yapan kişiler var ve memnuniyetlerini hep dile getiriyorlar benim için doktorla aramdaki uyum çok önemliydi kendisi benim her soruma hassasiyetle cevap veriyor dinliyor sağolsun eğer kafanda soru işareti olmayacaksa boşver iyi bir yer olsun aracınız varsa bir şekilde hallolur bence 💓 Ki benimde ilk doğumum inanın her şeyden nem kapan bir tipim ama mesai saatleri dışıdna bile sorularıma samimiyetle dönüş sağlıyor💓
Mlkplt Gyyildiz çok haklısınız gerçekten bende öyle düşünüyorum önemli olan doktorumun iyi olması ve aramdaki uyum 😊 peki doğum fiyatları hakkında bilginiz var mıdır ?
Gyyildiz Mlkplt şu şekilde hatırlıyorum normal doğum 1100, isteğe bağlı sezeryan 2000, zorunlu sezeryan 1400 ama dediğim gibi emin değilim bu civarlarda ama 2000 i geçen fiyat yok diye hatırlıyorum🤗
Mlkplt Gyyildiz fiyatları da gayet normal bana kulaktan dolma haberler gelmişti de baya yüksekti demek ki yanlışmis😁 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder rabbim 😊
Gyyildiz Mlkplt Allah razı olsun ne demek inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucagımıza alırız💓 ayrıca pek takılmayın öyle şeylere gerekirse hastaneyi arayın direk bilgileri oradan alın derim🤗 iyi geceler💓
Svl Zee88 Fiyatları bu sene içinmi aldın canım?Bende oğlumda medipolde dünyaya geldi şimdide oraya gidiyorum henüz fiyat sormadım
Mervedumankaya SmeyyeBasmakci Gamze612 nükhet eryılmaz kızlar. Memnunum tabi çok şükür bi sıkıntı yaşamadık henüz
Gamze612 Zee88 hangi doktora gidiosun canim ben de medipol dusunuyorum. Hakan beyi gordum nette taniyir musun acaba
Zee88 Gamze612 hakan apaydın mı? O yalnızca gelişim testi ve renkli ultrason kontrolü yapıyor çok iyi bir doktor..cok güzel kontrol ediyor..benim doğum doktorum sinem ay..ilk doğumum normal o yaptı..2. Şimdi hayırlısı ile inşallah..soğuk görünür ama nettir..olabilecekler için güzel önlemler alır yönlendirmeleri güzel☺️Doğumdada ablam gibiydi çok samimi idi..