Sureyya1 yeniannna34 hsg sonucunda uterus bikornus yaziyo cift boynuzlu rahimmis benimki y gibi mi acaba korkudan cdyede bakamadim
yeniannna34 Sureyya1 onu bilemiyorum ama benim ki sizin dediğiniz gibi bisey yazmıyordu büyük ihtimalle sizinki y dır belkide
Sureyya1 Haticesari bazi doktorlar ultrasonda anliyo ama genelde hsgde anlasiliyomus rahmin sekli yani
Sureyya1 Nejlavrl bana doktor bebek donemedigi icin sezaryenle aliyoruz dedi ama bazilari normalde dogurabiliyormus doktorunuz size neyi onerirse ona gore hareket edersiniz
yeniannna34 Sureyya1 ben rahim filmi cektirmeden hamile kaldım çünkü araya pandemi girmişti ama tüm doktorlar cift rahim dediler zaten şikayetim yoktu tesadüfen gebelik öncesi kontrol için gittiğimde görüldü
wills Haticesari benim de rahmim arkuat uterus yani kavisli rahim kalp şeklinde asagida görüldüğü üzere 😊 insallah gebelik olursa yer sıkıntısı gibi sorunlarla karşılaşmam.
wills Sureyya1 canim onun nedeni seninki üstten biraz daha çentikli olmasi sanirim. Resimlere bakınca orta kısım daha aşağı bikornuat uterusta 🤔
bir_pasa_annesi Sureyya1 bende de kalp şeklinde rahim vardı 3 düşük yaptım daha sonra ameliyatla düzeltildi 1 oğlum oldu Allaha şükür
wills Sureyya1 canim iki resmi karsilastirinca farkı görüyorum, seninki daha V şeklinde benimki daha Y şeklinde