bigunanneolucak Kızlar aramızda beta artışı %60 %70 oranında yükselip sağlıklı gebelik yaşayanınız varmı ? (Benimki 308, iki gün sonra 512 )
Ulkugundogan bigunanneolucak 1116 ilk değerimdi iki gün sonra 1900lerdeydi doktora kalsa 2 gün sonra kürtaj yapıyordu ama çok şükür şimdi 34 haftalık olduk içinizi ferah tutun🙏🙏♥️
BsraAktr Tabi ki var kan verdiğiniz saatten bile değişebiliyor 308′den 500′lere çıkması az bir rakam değil içinizi ferah tutun hayırlı haberler alırsınız inşallah ben inanıyorum 😊🙏
BsraAktr bigunanneolucak hayır ya hemen böyle bir tanı nasıl koyulabilir kesinlikle başka doktora gidin çok şaşırdım yani dış gebelik diye bu kadar artık olduğunda neye göre buna karar veriyor ki
bigunanneolucak @Jrhazar @Minikjelibonum daha önce konuşmuştuk sizinle bilmem hatırlarmısnız😔 yorumlar mısnız sizde yine dış gebelik mi
BsraAktr bigunanneolucak kesinlikle başka bir doktora gidin neden boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz ki
Jrhazar bigunanneolucak canım öncelikle içini ferah tut.. net rakammları hatırlayamasamda 2 katına yükselmemişti .. 2 gün arayla 3. Kez verdigim beta degeri gerileyince doktorumun tanısı kesinleşti malesef 🤷🏻♀️