SineMina ozlmakdmr nefes alamama yataktan kalkamama saga sola donmekte zorlanma odem sislik mide yanmasi cabuk yorulma bel agrisi kramplar cok sert can yakan tekmeler daha sayayimmi 😅😅
Minigimm0611 ozlmakdmr Başa dönen ben 😔 34teyim 2 haftadır tekrar prilama başladım başa dödüm dedigim zaten 6.aya kadar kusmustum oda ayrı 2aydır rahattım negüzel 😔
bennoy Uyuyamama, sırt bel ağrısı, oturduğun yerden kalkamama, ters harekette kaşığa giren ağrı… Benim biraz zor geçiyor 🥴
beybisi26 ozlmakdmr Mesela bir yere oturuyorsun ya bi da asla kalkmak istemiyorsun 😂 Son trimestere kadar muazzam şekilde ilerlettin beslenme düzeni içindeki ses sürekli onu da ye diyor Ha bir de dışarı çıkarken göbekten ayakkabıyı göremiyorsun eğilsen olmuyor eğilmesen olmuyor ya bağlayacak bi koca ya da terlik çözüm
Huzurmelegim_28 ozlmakdmr bel ağrısı vajinDa baskı ağrı göğüslerde birden ağrı halsizlikk karnının sertleşmesi birden daha çabuk yorulma iştahın açılcakk
Cansu_04 Halsizlik gece başlayan bacak ağrıları nefes darlığı gece uykusuzlukları karın altı krampları vajina da ağrı sırt üstü yatamamak cinsellikte de isteksizlik hiç Bi gün aklıma bile gelmiyor yatsam da belim kaburgam kırılacak mış gibi olması sol tarafa ve sırt üstü yatamama burun tıkanıklığı çabuk yorulma eğilememeler de var tabi yatakta binbir pozisyon değişmesi de var allahımmmmmmm bıhhhtım yha😂
rosatue ozlmakdmr 33. Hafta: Poğaça ayaklar, eğilme zorluğu, kalkarken biri arkamdan destekleyince mutlu oluyorum. Aynı şekilde dönerken de şöyle bir el desteği 😅olur o kadar 🤗
feyzaa34 ozlmakdmr 3. Trimester genelde minik minik sancılar başlar doğum sancılarına benzer daha ağırlaşırsınız
Malidlgz ozlmakdmr hiç el ve ayakta şişliğim olmadı çünkü hergun yürüyüş ve bol su içmeyi ihmal etmedim ve tabi kilom fazla olduğu için diyetteyim şuan 31 haftaligiz üçüncü trimestr girdi sadece aşırı halsizim ve gündüz gece ayirtmaksizin uyuyorum bazen enerjm oluyor bazen sıfır ve göbeği tasimakta zorlanıyorum artık yatıp kalkmak da zor uyku yönünden bir sıkıntımız yok çok şükur tuvalete de çok çıkıyorsunuz son aylar ilk aylar gibi sadece agirlastim ben artık bir an önce doğurmak istiyorum 🤦🏻♀️😃
Handeslife ozlmakdmr daha da yavaş hareket etmek, yürürken zorlanmak, nefes darlığı, ellerde uyuşma, çabuk yorulma… bende böyle oldu son 25 günüm
leyla_ok Mide yanmam başladı yine.Uykusuzluk desen oda var sabaha doğru 4 de yatabiliyorum.Hareketli bir hamilelik geçirmeme rağmen 3 4 gündür gün içinde sürekli yatıyorum.Uyusam iyi yok halim olmadığı için yatağın içinde vakit geçiriyorum.31+6 selam herkese 🌺
DuruMom ozlmakdmr 29. Haftamdayım kaburga ve sırt ağrısı yaşıyorum. Vajinamda özellikle yataktan kalkarken batma hissi oluyor birde bacak kasılmaları başlıyor. Bacak kasılmaları için magnezyum kullanıyorsun hafifliyor ama tamamen geçmiyor.
_Eylll1 Ağrılar kuyruk sokumu,bel bacak sırt ayak.. Yatarken dönememe dönerken heryerinin kütürdemesi,karında acı bunlardan mütevellit uykusuzluk🥺 Ama herkeste aynı sey olmuyor burda yazdıklarımla içinizi karartmış olmim iyi düşünün iyi olsun güzel geçsin🌸
Ezos08 ozlmakdmr bol bol kaşıntı artık kafayı yiyecek kadar kaşınıyorum gece uykumdan uyandırıyor hiçbir şekilde çözüm bulamadım 30 haftalığım biran önce geçmesini istiyorum
kmslksrr Nur000 başkasında oluyor mu bilmiyom ama artk sol yanım ağryor oturarak uyuyorum bazen dinlendiriyorum solumu😆