Nnefri999 esmagull valla ne işse artık doktor anlayamadı (14cü hafta ama bizimki 15 haftalık bebe gibi yani)nasıl göremedise artık🤷🏻♀️
Busssy Haftada tahminimce büyük ihtimal kız dedi doktor 1 ay sonra gene kesin kız dedi. 1 ay sonra gittiğim de ise erkeğe döndü :( şimdi gene gideceğim bakalım ne diyecek )
esmagull 1Tubii benim hissim kız ama eşim erkek istiyo o yüzden böyle boşlukta gibiyim😂Ama ilk çocuk farketmez tabiki kız erkek hayırlı evlat olsun sizin oğlan inşallah♥️
esmagull XelisaX hiç anlamam ultrasondan ama kahve falı gibi tahmin ediyim erkek gibi doğdu içime canım hayırlı evlat olsun inşallah♥️
Busssy esmagull Öğrenmek tabi ki çok güzel ama alışverişlerimizi ne kadar geç yaparsak o kadar iyi :)
Minigimm0611 esmagull Ben 12de öğrenmiştim net değil demişti ama %80 kız demişti değişmedi de sonrasında.
esmagull Minigimm0611 bana %de tahmini yapmasına da razıyım ama sanki 5 haftalıkken sormuşum gibi net bi şekilde erken daha görünmüyo diyo doktor ☹️
1Tubii esmagull git başka Dr baksın özellerdeki Dr.lar daha yumuşak anlayışlı oluyor niyeyse, şöyle tatlış konuşkan bir dr baksın. devlet hast. çok suratsız oluyor savıyor başından yada bana öylesi denk geldi hep 🙄
GizMeh esmagull 13 haftalıkken tahmini erkek dedi 14. Haftada özele gittim kesin erkek dediler erkek daha çabuk belli oluyormuş 😍💙
Alyas22 esmagull 13 hafta da kemik yapısına göre erkek dedi 16 da kesin erkek dedi Akşam doğum yapıcam işte normal olarak 37 haftayım cnm.
Tarkan 1Tubii bnde ilkinde hwp oglummolucak istedim. Kizim okdu bu hosss bana uyumlu dgl hehhehe saglicakla kucakla e ladini guzel anne simdi ikinciye gebelikbu bambaska ikerliyor bakalim. Ins oglusum olsun onunda tadina bakimmm saglikla gelsin
1Tubii Tarkan Allah gönlüne göre versin inaşahh oğlun olsun senin Bu Sefer belki nasıp olursa benim 2. kız olur🥰 insan 2sinide tatmak istiyor ama kızın olursa hiç üzülme benim hayalimde hep 2 kızım olsun vardı nasip sağlık olsuun her zaman en önemli🙏🏻
Tarkan 1Tubii vala bu kizim. Hic uzmedi ananenesi bakio bn ise saolsun akilli insallah gelenkerde akilli olsunlar uzmesinler sewgimizle buyusunler