Zeysezer 6+2deyim bugüne kadar hiççç bulantım olmamıştı nazar değdirdim kendime :) midem yanıyor gibi bulanıyor gibi öğürtüp kusturacak gibi değil ama tatlı tatlı bulantı gibi bende anlamadım 😁 ve yine bugün ilk kez öğleden sonra uyuya kalmışım ☺️ Dördüncü haftamda öğrendim ilk kez kendimi hamile gibi hissediyorum sizde durumlar nasıllll?😊
Mavilio2 İlk belirtimden beri mide bulantı sabah akşam kusarım bi ayağım lavaboda hala da öyle çok yoruyor beni halsizlik ve duygusal hassaslaşma da bi yandan 8,5 haftalığım ne zaman biter bu günler şimdiden yoruldum 😢
Elifim17 Sat 21 Nisan. Bende 7+ 4 üm. Ama geç döllenme olmus sanırım ultrasonda 6 küsür haftalık görünüyor kalp atısını 4 gün önce vajinal bile zar zor duydu doktor. Önceki gittiğim 2 doktor boş gebelik bebek yok demişti. Son gittiğim doktor da ilk boş gebelik dedi onayladı ilaçla kürtaj yaparız birazdan dedi Allah ın mucizesi Bi anda bebek göründü kalp atısı duyup cıktım kürtaj diye girdiğim odadan. Bugun tekrar gittim cok şükür bebek büyümüş kalp atısı var. Allah hayırlısını versin 🤲🏻 bulantılar çok yoğun ilk gebeliğimde de böyleydi 14 15 haftalık ancak geçer 🤦🏻♀️
Seross10 Elifim17 benimde sat 16 nisan 8+3 ama geç döllenme olmuş şu an 6+3 falanım doktorun tahminine göre cuma da kalp atışı için gidicem 5 haftalıkken kese ve bebeği gördük çok şükür🤲🤲
diamond2635 Ben de bugün 5+1 im 🤗Sadece sürekli uykum var .cumartesi çift kese gördü doktorum ama birisi bayağı küçük.Cuma tekrar gideceğiz hayırlısı😁
Derya2867 Zeysezer bende koku hassasiyeti aldı başını gidiyor marketlere pazara gidemiyorum meyve sebze reyonları et reyonları ılgıt ılgıt kokuyor bana 🤮 ben de hiç kusmadım karnım 4 aylıkmış gibi şişti ve evet hamile hissetmiyorum
Halimeege Zeysezer normal canım yeni basliyosun Allah yardımcın olsun. Önünde uzun bir serüven seni bekliyor nazar değildir o hormonların iyice yükselmiş