Ozge890 Boncuk123 çiğdem evren güler gidiyoruz fiyatını hatırlamıyorum ama 8bin olabilir yada daha az fazla esim ödeme yapmıştı pek hatrimda kalmadi
Kmelike1408 Halimeege dedigin gibi bildigin devlet hastanesi ama iste benim icin onemli olan doktoru doktorumda cok cok iyi
Boncugummmm Ecrinveannesi78 canm özgür hocaya randewuyu nasıl alınıyor birde hangi günler randewu veriliyor hacettepede
Ecrinveannesi78 Boncugummmm İlk randevuyu Kendi sekreterinden alıyorsun. Aylık kontrol için olan randevuları muayne sırasında sana şu gün için randevu al diyo yine sekreterinden alıyorsun. Günlerinide kendi belirliyolar
Boncugummmm Ecrinveannesi78 anladım herangi bi gün gidip sekleterden alablirin yani. Günü olmuyor demi gaziye gitmiştim belirli gübleri oluyo du sanırım oranın. Telefondan verilse cok ıyı olucaktı
hepoyleolurzaten Boncuk123 Güler Klinik / Op.Dr. Çiğdem Güler’e gidiyorum. 8.500 ₺ Koru ile anlaştık.
Buket1509 Acıbadem’e gidiyorum Emre özgüye gidiyorum özel sağlık sigortam var muayene ücreti normalde 290 ama ben %25 ödüyorum doğum ücreti 10100 TL onunda %20sini ödeyeceğim doktorumdan da çok memnunum
Elvinveannesi Prof. Dr. Mehmet Erdeme gidiyorum. Doğumu TOBBda yaptırıyor. Mükemmel bir hoca çokk memnunum. Doğum paketi yok. Doğum 11bin civari muayene ücreti 500 TL.