Boncuk123 Kızlar Ankara’da hangi doktor yasa hastaneye gidiyorsunuz ? Doğum paketi aldınız mı ? Aldıysanız hangi hastane ? Bilgi verebilir misiniz ? 🌸
[silindi] Boncuk123 Doktorum Op. Dr. M. Özge Çiçek Özek özel muayenehanesi var. Güven hastanesi paketi anlaşmalı 10 bin TL
2bebekannesi___ Boncuk123 Hrs hastanesi Şengül hocaya gidiyorum bende canım doğum paketi almadık memnunum doktorumdan
zehranurr Boncuk123 26 haftalık ikizlere gebeyim 5. Haftada takibine girdim ve çok memnunum kendisinden. Benim arayacak kadar ciddi bir problemim olmadı mesaj attım bir kaç defa ve hemen geri dönüş aldım.
Halimeege Kmelike1408 2. Oğlumu orada doğum yaptım odaları felan hiç güzel değil özel gibi değil yemekleri berbatti. Doktorum çok iyiydi ama hizmette iyi değildi
Hafizeplt Boncuk123 Çukurambar koruya İlknur hocaya gidiyorum. Doğum paketi almıştım 8.500 istediğin doktoru seçiyorsun. Ayrıntılı ultrason dahil değil. Biz Ocak ya da Şubat ayında almıştık
Ecrinveannesi78 Boncuk123 Gebeliğimin başından beri hacettepeye özgür hocaya gidiyorum. Ortalama 700 800 lira kadar Bi doğum ücreti var Çokta memnunum kendisinden. Aile doktorumuz gibi oldu zaten
Boncugummmm Ecrinveannesi78 canm özgür hocaya randewuyu nasıl alınıyor birde hangi günler randewu veriliyor hacettepede
Kmelike1408 Halimeege dedigin gibi bildigin devlet hastanesi ama iste benim icin onemli olan doktoru doktorumda cok cok iyi
Halimeege Boncuk123 Lokman Hekim Demet tıp merkezi Konul Mürsel çok tatlis ve iyi bir doktor 6.350 TL doğum Etlik lokman hekimde
irorkay Boncuk123 aşkın evren güler çiğdem güler muayenehanesine gidiyorum. Doğum paketi aldım 8.500 TL. (detaylı hariç) Doğum Koru da olacak. çokkk memnunum 🙏
Smylmz17 Boncuk123 Fatma Bolkan ile Çukurambar Koru’da iki hafta sonra inşaallah deneyimlerimizi paylaşırız 🤗
Ssari1903 Boncuk123 Lokman Hekim Akay hastanesine gidiyorum doktorum Demet Kokonalı inanılmaz tatlı ve anlayışlı bir doktor 8000 TL ye aldım tavsiye ederim ☺️