Pestil Sagres ben 6 haftalıkken hamile olduğumu bilmeden normal palette ile boyamıştım dibini, bu hafta da boyayacam 34 haftalık oldum beyazlarım aldı başını gidiyo doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar ama bilginiz olsun
HavvaAtasoy Sagres ilk üç ay bebeğin organları yeni geliştiği için hiç kimse tavsiye etmiyor 16+ 4 günlüğüm organic boya aldım ama hala cesaret edip boyıyamadım
Sznmr Sagres hiç risk almadım bende dip boya zamanım geldi 18 haftalık oldum dibini hiç ellemeden kendi saç rengime dönüverdim🙈 ama boyuyan bir sürü insan tanıyorum için rahat olsun 😻
Sagres Pestil ben geçen hafta doktora gittiğimde sordum boyatabilirsin dedi etrafımdakiler bebeğe zararlı diyince kafamda soru işareti kaldı senin doktor izin vermedi mi
Pestil Sagres sadece önlerini boyayabilirsin dedi toparladığıda beyazların gözükmeyecek şekilde boya dedi ama ben dayanamıyorum artık aşırı derecede beyazım var kafamın yarısı beyaz aynaya bakmak istemiyorum o yüzden bu hafta boyayacam yine de dibinde yarım parmak boşluk bırakarak
ogluileannesi Sagres canım Furkan kayabaşoğlu nun canlı yayınını izliyordum boya işini sordular eşi oradan atıldı ben hiç ara vermeden boyadım dedi. Ispatlanmış bir zararı yok ama kokusuz organik ile boyayıp balkonda bekliyorum
HavvaAtasoy Mesutnur15 kokusu çok fena gözü falan yakıyo hamile kalmadan önce 6 ayda bi yaptırıyodum ama şu an yaptırmam bebeğime kıyamam
HavvaAtasoy Sagres bende 13 haftalıkken sordum 14. Haftada boya organic dedi ilk üç ay zaten yasak dedi doktora göre değişiyo demekki
Birpapatya4 İlk 3 ayı geçirdiysen boyayabilirsin dibe değmeyen ombre tarzı işlemler daha güvenli aslında ama dibe kullanacaksan amonyaksız boyalar var onlardan alırsın
Birpapatya4 HavvaAtasoy ben ilk gebeliğimde çok boyadım şimdi doğum öncesi ombre ye gidicem sadece dibe girmeden
HavvaAtasoy Birpapatya4 dibe değmediği için bi şey olmaz zaten ama insan moral olsun diye yaptırmak istiyor bende bi kaç hafta bekleyip organic yapıcam ama sarıya bay bay diycem mecbur
Sznmr Sagres yok yok hiç birinde bi sıkıntı olmadı saçımı boyatırken kuaförümde anlattı hamileken boyama demişler dinlemedim boyadım dedi hiç bi sıkıntı yok dedi.. ama bidahaki boya için 3 ayı bekle bence 💐
Birpapatya4 HavvaAtasoy oryallerin de amonyaksız olanları var dib yapmadan kullanabilirsiniz paket içinde hava alan ortamda zaten önemli olan dibe değmemesi