Boncukgiller003 orkide21 biz 39 haftalığız. 3 kilo bizimde. Ama sende eşinde minyonsunuz size göre Gayet normal bebek dedi. İri olsa doguramazsin zaten sen dedi. Bana göre normalmiş minnak oğlum 😊💙
uraluygar orkide21 evet hamileligimin basindan beri 2 hafta önde gidiyor hem boy hem kilosu. Boyuda 52 cm. ama 2. Dogumum buda sezeryan olacagı icin kilo sikintisi yok benim icin seker falan yok cunku
orkide21 uraluygar benim de yok kocam zayıf doğmuş ben de normal doğmuşum ama bebek iri şaşırdık bizde yememizle alakalı sanırım
uraluygar orkide21 ben 4100 gram dogmusum esim 3500 ama 3 yasinda ki oglum 3 kilo dogmustu. oglumda nasil duzenli sagliklı beslendiysem bunda da ayni sekilde beslendim ama oglum kucucuktu
Atesbeyinannesi orkide21 37+1de gittiğimde 3500tu doktor iri bebek dedi çarşamba yine gideceğim 38+6 olacak o zaman için doğum şeklini konuşuruz dedi
minikkusum-2021 orkide21 Biz 28 haftalıkken gittik 1180 di bugün gittik 32 haftalık 1860 bu süreçten sonra daha da mı hızlı alıyorlar acaba