Lilayla Semanurozgan çok geçmiş olsun hastane kanama sonlanınca çıkarıyor zaten benim öyle olmuştu ve hala kahverengi akıntılar oluyor kanama tam kapanmadı progestan kullanıyorum… inş geçer kısa zamanda seninki de 1 aydır dinleniyorum uzanıyorum bende iste ufak tefek bazen evde kalkarsam cünkü bacaklarım ağrıdı yatmaktan Allah kimseye yaşatmasın
Semanurozgan Lilayla bende öyleyim bacaklarım acayip ağrıyor gerçekten benim içerde kanamam var birde bebeğin kordonunda sıkıntı var dediler o yüzden gözetim altında kalıyorum inşallah sağlıklı gelsinde yatmaya razıyım çok korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Cansusuem Lilayla Evet kendi kendine zamanla kayboldu uzun süre kullandım ilacı çok etkiliydi gerçekten
Lilayla Cansusuem kaç hafta sonra geçti canım kusura bakma merak ediyorum. Yorucu bi süreç oluyor cünkü bir aydır yatıyorum bende progestan kullanıyorum hala da kahve akıntı devam ediyor tam kapanmadı o kanama alanı merak ediyorum
Cansusuem Lilayla Estağfurullah ne kusuru. Ben ilk keseyi görmeye gittiğimde kanama alanını gösterdi doktorum bana çok erkendi. 3. kutu progestanı bitiremedim son tableti kaldı bırakabilirsin dedi bana. Sanırım 2.5 ay falan kullandım ilacı
Gllpkr Lilayla progestan kullanıcaksın canım mecbur bende 4 ay kullandım günde 3 defa olarak hemde 200 mg ama sonu mutluluk ☺🌸
Lilayla Gllpkr bende suan öyleyim 3 defa kullanıyorum Allah’ın izniyle akıntılar da geçse kanama alanı kapansa normal bi gebelik yaşamayı çok istiyorum 🥺
Ozanefe Lilayla merhaba benimde kanamam vardı bende kulandım bu ilaçtan fitil olarak bir ay kulandım durdu kanama şimdi 23 hafta olduk allah yardımcın olsun canım
Kiscimn Lilayla bende yaşiyorum ayni şey ve placenta previa’da var, o da kanama yapar, 10.hafta beri böyle devam ediyor, şuan 16. Haftayim ve hala kanama var.
Lilayla Kiscimn 20. Haftadan sonra tanı konuyo diye biliyorum 16 haftaysa erken değil mi onun için canım?
Kiscimn Lilayla çok bekledik yukariya çiksin diye,ama hiç,plasenta ayni yer kaliyor,birde subkorion hematomam var, o da kanama yapiyor 😔
Lilayla Kiscimn ama bunları söylemek için çok erken daha 20 haftayı geçmedin canım ilerleyen haftalarda çıkabilir pozitif olmalısın bence