Lilayla Pembe_duslerr bebeğe bi zararı yok dedi doktor da insan ister istemez korkuyor iste akıntı filan da gelince.. hep dua ediyorum bende vala. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere de inşallah
Ervaceylin Lilayla merak etme canım benim kanama alanı 3 . Ayına kadar sürdü çok şükür geçti şuanda 6.ayimiz bitti bile
Lilayla Ervaceylin canım benim 3. Ay da başladı sorun orda tam 12 haftalık oldum tam o gece bi kanamayla acile gittik ve yatış oldu o gün öğrendik kanama alanı olduğunuda.. şimdi 14+3 oldum inş benim de geçer.. dinlendim hep bu zamana kadar iste
zuhal2012 Lilayla 3gün şakır şakır kanamam oldu 11.haftada sonra leke olarak devam etti şuan 18+3deyim iki gün önce kesildi bu durumda bol su içmek ve yatmaktan başka care yok doktorun dediği bebek buyudukce kapanıcak o alan öylede oldu
Aylinbarlass Lilayla canim İ ilk gebeligimde kanama alami coktu ve hep kanamam vardi 8 haftalik düşük yaptım ama suan Allah’a bin şükür tekrar hamileyim 17 haftalik oldum ilk haftada az biraz kanama alani bardi pirogestaran mi ne öyle bi igne vardi 5 tane vuruldum Allah’a şükür kanama alani kayboldu insallahh seninkide kaybolur insallahhh
E_T Lilayla rabbim seninde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ☺️🙏lekelenme olmadı ama beyazımsı akıntım oldu ara da bir
Seyma4 Lilayla kısa sürede düzeldim ve hamileliğimi de çok güzel geçirdim elhamdülillah , pazartesi doğum var inşallah, sadece o kanlanma sürecinde istirahat etmek çok önemli, sonrasında o kanlı bölge gidiyor
Cagla89 Lilayla benim tüp bebekle oldu 5. Tüp bebekle hamile kaldığım için doktor progestani 12. Haftaya kadar kullanmamı istedi
Gllpkr Lilayla canım merhaba nasıl oldun happy kidsteydim buraya pek sık girmiyorum düşük tehliken vardı sanırım
Cansusuem Lilayla Merhaba canım şu an seni çook iyi anlıyorum. 24+0 haftalık gebeyim. İlk keseyi gördüğümüzde benim de kesenin yanında kanama alanı vardı. Ve kesemin bir ucu sipsivriydi. İnternette ve çevremde herkes düşük yapacakların kesesi böyle olur diye korkuttu beni. Fakat dışarıda hiç kanamam yoktu. Vajinal yolla progestan kullandım hiçbir kanama alanı risk vs kalmadı. İçini ferah tut hiçbir şey olmayacak 🥰
Lilayla Cansusuem sonra kendi kendine mi kayıp oldu ? Ne güzel inşallah bende kurtulurum bende kahverengi akıntılar hala devam ediyor 15 haftalık olduk
Gllpkr Lilayla progestan kullanıcaksın canım mecbur bende 4 ay kullandım günde 3 defa olarak hemde 200 mg ama sonu mutluluk ☺🌸
Cansusuem Lilayla Evet kendi kendine zamanla kayboldu uzun süre kullandım ilacı çok etkiliydi gerçekten
Semanurozgan Lilayla ben şu anda kese dışında kanamam olduğu için hastanede yatiyorum inşallah sizinkide en kısa zamanda geçer
Lilayla Semanurozgan çok geçmiş olsun hastane kanama sonlanınca çıkarıyor zaten benim öyle olmuştu ve hala kahverengi akıntılar oluyor kanama tam kapanmadı progestan kullanıyorum… inş geçer kısa zamanda seninki de 1 aydır dinleniyorum uzanıyorum bende iste ufak tefek bazen evde kalkarsam cünkü bacaklarım ağrıdı yatmaktan Allah kimseye yaşatmasın