Merverdgn Merverdgn bu arada acildeki doktor sürekli yat sadece lavaboya yürüyebilirsin demişti. Kendi doktorum ise günlük işlerini yap kısa yürüyüşler yap. Sürekli yatman çok tehlikeli pıhtı oluşabilir dedi. Bu sebeple kendimi yormadan günlük işlerimi -Süpürge gibi kendimi zorlamadığım işlerimi- yapıyorum
Lilayla Merverdgn bende çalışıyorum raporluyum nasıl olacak nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum 15 gündür yatıyorum popom ağrıyor bacaklarım ağrıyor inanır mısın :(
Lilayla AlyaEkmen_ çok teşekkür ederim çok sağol yazdıkların için umut oldu bana.. bende bu gidişle çalışamıcam zaten sanırım.. hayırlısı olsun ama akıntılar olunca insan tedirgin oluyor ve sürekli yatmak o kadar zor oluyor ki.. hayırlısı artk rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Seyma4 Lilayla kısa sürede düzeldim ve hamileliğimi de çok güzel geçirdim elhamdülillah , pazartesi doğum var inşallah, sadece o kanlanma sürecinde istirahat etmek çok önemli, sonrasında o kanlı bölge gidiyor
Ilkayy Lilayla saol canım allahım evladını sana bağışalsıın inşalalh bol bol dinlenmen lazım bu süreçte
Lilayla whitedream bende yatıyorum sürekli zaten İnan popom bacaklarım ağrıdı :( kahve akıntılarım oluyor 4 gündür hastaneden çıkınca geçmişti geri başladı geri korkmaya başladım insan tedirgin oluyor malesef
deno1 Lilayla geçen hafta bu yüzden hastanede yattım nasıl oldu bilmiyorum surekli yatmama rağmen kontrole bi gittimki kanama alanı apar topar yatisim yapıldı cuma kontrolüm var bakalım geçmiş mi bende merak ediyorum hem ignesi hem hap hem fitil kullanıyorum
Lilayla Merverdgn çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle kucağımıza alalım inş. Ben 12 haftalık yoğun kanama ile yatış yaptım iğneler yapıldı sonradan progestan kullanmaya başladım fitil olarak alıyorum günde 3 tane bebek iyidi en son bi sıkıntı yok ama akıntılar devam ediyor malesef korkuyorum ister istemez
pikachuu Lilayla smdi daha iyiyim 20. Haftamdayim. Surekli uzaniyorum. Zaten ucretsiz izinde oldugum icin. Atlatirsiniz bol bol dinlenin
alpinannesiii Lilayla Benim 8. Haftada kese dışında kanama alanım olmuştu. Bide tüp bebekti extra panik tabi çok ağladım da keşke ağlamasaymışım kahve lekelenmem de oldu. Ağlayınca kanama alanım 2mm den 11 mm e yükseldi. Bol bol dinlendim günde 3 kez progestan ve hafta da 1 pruloton deport vuruldum kanama alanı 18. Haftada geçmişti şimdi 30 haftalığız bol dinlen kendini yorma.
Gllpkr Lilayla merhaba. Bende ikinci gebeliğimde yaşadım bi anda kanamayla hastaneye gittim bi baktıkki kese üstünde aşırı kanama var düşerdi vs doktorum herşeyi denicez dedi yatışımı yaptı 1 haftada kuruttuk nerdeyse tabi 4 ay progestan kullandım bende çok şükür doğurdum sağ salim 2 ay 1 hafta falan şuan 🥰
Lilayla Gllpkr çok şükür ne güzel Allah bağışlasın darısı da bana inşallah.. zor bi süreç miydi? Daha sonradan normale dönebildiniz mi? 14 haftalığım suan da bende
Fatmailhan1 Lilayla benimde vardı 6. Haftada ikiz gebelikmiş iki kese görünüyor bugün gittim diğer bebek gelişmemiş ondan oluyormuş diğer bebek iyi çok şükür iğne verdi yine progestan bide bişey olmaz inşallah Allah’ın izniyle 🙏
Adalet-22 Lilayla bende de vardı. Hatta düşük riskimin olduğunu öğrendiğim günün ertesi günü annemi kaybettim ve bebeğe kesin düşer gözüyle bakmıştım tamamen umudumu kaybetmiştim. Zor bi süreçti ama çok şükür iyiz şu an 30 haftalık olduk. Yani stres yapma. Eğer seninle kalacaksa bebeğin her türlü şeye rağmen kalıyor.
Lilayla Adalet-22 çok üzüldüm Allah rahmet eylesin annesine tutunmuş sıkıca bebek sağlıkla gelsin inşallah❤️ Peki normal günlük hayatınıza devam ettiniz mi
Vivi Lilayla Lilayla merhaba bende aynı durumu yaşadım 12. Haftamda 1 gece hastanede kaldım progestron ve iğne verdi doktor . Çok sürmedi 1 hafta içinde normale döndüm. Sımdı 23 haftalığız. Ama hala progestron devam . Dinlenmeye çalışın ve kendini strese sokmayin. Geçecek
Vivi Lilayla doktoruma direk sordum hocam hıc dinlenin derken dedim . Sürekli yatayım mi hep mi dinlenir modda olayım dedim. O kadar degıl dedi sadece çok yorucu etkinliklerden uzak dur o da kanama sonrası 1 haftalık durum icin zaten progestron takviyesiyle kapanıyo kanama alanı. İlaci kullanmayı ihmal etmeyin. Zor bir süreç anlayabiliyorum ama geçecek yakın zamanda
Lilayla Hamisse kaç hafta yaşadınız sonra normale döndünüz mü pekiii geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebiş❤️
Hamisse Lilayla 10. Haftamdı sanırım 2 gün geldi ilk gün aşırı kanamam oldu bir avuç kadar 2. Gün çok az geldi progestana başladım zaten kan geldiği gün progestanı 10 gün kullandım birdaha kanamam olmadı
Adalet-22 Lilayla teşekkür ederim. Evet ettim. O sürecim zaten çok kötüydü. Ama ağır kaldırmamaya, ilaç kullanmamaya, bitki çayı felan içmemeye dikkat ettim sadece