Kızlar 38 haftalığım artık kızım doğsun istiyorum ama bı doğum belirtisi de yok henüz hamileligim çok güzel, sıkıntısız geciyo. Acele mi ediyorum ki doğması için 🤭 bu arada hurma bol yürüyüş pilates topu gibi herşeyi sık sık yapıyorum

Vildan_nn 38+3 teyim bende okadar bunaldım ki bende doğsun istiyorum biran önce aşırı duygusal haldeyim aglamakli geçiyor heran haftaya salı sezaryen olacağım 39+4 te as kaldı sanrediyorum inşallah kızımda dayanır bekler sorunsuz gidiyor şuan hersey🙈😍 bunaldım derken ağırlaştım zorlanıyorum nefes alamıyorum yatamıyorum bunlardan dolayı 🥰🥰

Vildan_nn Bende 38 haftalık oldum. İkinci doğumum olacak inşallah. İlk gebeliğimde 39+2 de doğurmuştum inşallah bu gebeliğimde de çok beklemem 😌

Bende 38+1 haftayim artik merak ediyorum gelmesini istiyorum kasilmalarim cok fazla oluyo nst de sancim da cikiyo ama bebek gelmiyo acilmam da yok

tugbade evet evet aynen bende öyle 🤭 sağlıkla gelsinler de inşallah ☺️

Vildan_nn benimde öyleydi 37+3 üm bugün ama belim ağrıyor öğleden sonra bir kere ağrıdı geçti yarım saat önce gene başladı tam belimin ortasında kemik gibi bir şey var kalçada bel arası orası ağrıyor

Vildan_nn bilmiyorum ki benimde ilk hamileliğim hiç anlamıyorum bugün nstde sancım 87 oldu ama bir kere sonra 40 45 kere düştü doktor sadece bir sancın var hissediyor musun dedi o kadar