harece milena11 3 gün önce sezeryan oldum. Kurtarıcım kendisi. İyiki burada görüp almışım. Terletme vs yapmadı. Zorlamadı hiç
Zeynebakman Deepend yerine sleepy markasınınkini aldım. Aynı işlevi görüyor sonuçta. Sleepy 23 liraydı,Deepend 49 lira. Arada baya fark var
ratatosk milena11 5 gündür kullanıyorum çıkarandan allah razı olsun diyorum. Kanamam yoğun ped kesmez ekstra hasta bezi vs kullansan popo kocaman bebek dötü gibi oluyor. Bebeklerim küvöz de sürekli hastaneye gidip geliyorum ve kurtarıcım oldu resmen
Annecik_ milena11 adet yerini bulsun aldım bir paket ama normal yüksek bel külot ve gece pedi de koyacağım
Mervekaynak milena11 olur mu hiccc depend harika bişey. Ben spinal sezeryan ile doğum yaptım 93 kg ile doğuma gittim L beden tam oldu bana. Çok kullanışlı hiç terletmedi zaten siz terliyorsunuz lohusa teri çok yoğun oluyor. Ama onun dependle alakası yok. Yumuşacık ben çok memnun kaldım dependden
Aynurr16 milena11 bence depend çok gereksiz hastanede ilk bikaçgün kanama çok oluyor hastanede kanamayı takip ettikleri için kendi bezlerini takıyorlar sonra dependi evde kullanıyosun ama sürekli çamaşırları konple çıkarmak giymek gerekiyor çok zahmetli hasta bezi daha iyi ben aldım ama iki tane kullandım sadece 🤷🏼♀️