-Papatya33 Essra35 evet ilk gittigimden beri öyle doktorum dan memnun olunca hiç öyle seylere takılmadım. Hangi doktora gittiniz
-Papatya33 Kuzucccum sıra fişini alabilirsin ama calısanlar geldikten sonra normal doktor sırasını herkes kendi alabiliyor. Kimseye vermiyorlar yoksa.
ikiiPrensensAnnesi ozlem3333 serum falan takıldı bide ünsilin yapıldı ama ağır geldi diye kesildi sadece diyet yazdılar 6 gun yatım hastanede
ikiiPrensensAnnesi ozlem3333 sekerden dolayı cocuk 4 hafta öne geçmişti şeker erken doğumuda tetikliyo ondan olmuş
ikiiPrensensAnnesi ozlem3333 bugun sancım gene vardı sbh aşırı karnım ağrıyordu sanki ishal olur ya insan lavabo gdip gelmişim bişi yok aksama doğru gecti ama aşağı baskı desem sanki alran kemiklerim ayrılıyor baskı bide var
ikiiPrensensAnnesi ozlem3333 suan 36+5im ama 3 hafta önce yatım şekerim düzensiz bazen cok yukseliyo 200 geçiyo bazen cok düşüyo 50 geliyo
CeydaDuman GizemmK33 evet çok memnunum ona gelmeden önce 2 dr daha gittim burdan birisinin tavsiyesi üzerine aysun hanıma gittim 36 hafta oldu hala devam kısmetse doğum da onda sen kaç haftalıksın