Dubletombikdoner midekoruyucu allah cezani vermesin hahahah 😁😂 ya cidden baska seylerden konusalim 😁😂
midekoruyucu Dubletombikdoner kız bizim senin de kızzzz az önce bi isim postunda görmüştüm amine bi ismi daha vardı 🙈 bizim de isim beyzanur olucak İnşallah ve eveeett bence de zaman çok çabuk geçiyor 🙈 çabucak da doğum olsun istiyorum böyle düşününce geçmiyor 🙈
Dubletombikdoner midekoruyucu aynen oyle asel amine olucak 😊😍 ay beyzanur da cok guzel bir isim bence 😊benimde cok hosuma gidiyor
midekoruyucu Dubletombikdoner ya yok giriyor ama en azından genel bi başlık değil, insanlar özel deyip geçebilir. Önceden özel tartışma deyince kimse görmüyordu sadece etiketlediklerin post içindekiler görüyordu, nolduysa adı kaldı 🙈 tekrar gelse süpper olicek
Dubletombikdoner midekoruyucu aaa cok guzelmis valla 😁😂 ben yeni yeni öğreniyorum bunları idare et beni 🤣
midekoruyucu Dubletombikdoner kız sorma ya, artık evin içinde yürümek bile öyle zor ki 🤭 tekerlekli sandalye istiyorum bizim heriften 😂😂😂 ev gereksiz bi uzunluğa sahip, yoruluyorum diyorum salondan mutfağa giderken. Yürü yürü spor olur diyor bana
Dubletombikdoner midekoruyucu cidden ev genis olumca herşeyi zor oluyor baja da bi vinç lazim nasıl doguma gificrm 🤣🤣🤣