Zeynep9120 Nesityyy ahh canım nası heyecanlıyım o ayrıntılı ultrason icin bi taraftanda kötü bsey duyarm diye nasıl korkuyorum nasıll anlatamam.. 18+4 olduk hayırlısyla canım 3 Temmuzda bende ayrıntılya giricem Allahın izniyle inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🙏🏻🌸
Nesityyy Zeynep9120 inşallah canım güzel sonuçlar alırız bende coook heyecanlıyım günlerim geçmiyor gibi 😄☺️Ben tok karinla gitmeyi düşünüyorum bide çikolata yemeyi düşünüyorum benim prensesim nedense ozaman çok hareket ediyor ☺️cinsiyetiniz belli mi canım?
Ladyy Zeynep9120 16+6 haftalığız ikili test yaptırmadım, yaptırmayıda düşünmüyorum diğerlerinide.. kasım 20-25 gözüküyor erken olmazsa.. Kız denildi 16 haftada , değişmez sanırım prensesim olacak🌺💖
Mrvksm Pnryr ben 16+1 oldum bugün tabi ama yakındır muhakkak 😄 çok merak ediyorum erkenci mi olacak yoksa yolunu gözletecek mi 😄
Pnryr Mrvksm ilk kızım 15 gün önce doğmuştu 2. Kızımda inşallah ablası gibi erkenci davranır sağlıkla :) ben çok ağırlaştığımo hatırlamıyorum bunda da aynısı olsa keşke
Merve5561 Zeynep9120 kızlar merhaba 18+4 günlük hamileyim dünden beri göbek deliğimin alt kısmında kısa süreli sertleşmeler oluyor ama birkaç defa çok değil benim gibi olan var mı
Pnryr Mrvksm izleme sorgulama akışına bırak emin ol anlamıyorsun bişey İnşallah anlamadan bi avazda kucağına alırsın