Muhammed_Mirhan77 BSRAAL bende çoooookkkk istiyorum ikiz bebeğim olsun 2 buçuk ay önce oğlumu kaybettim karnımda , o kadar çok istiyorum ki hemde ikiz istiyorum, hayırlı olsun çok sevindim adınıza, Rabbim inşallah bana da nasip eder
BSRAAL Muhammed_Mirhan77 ay inşallah bu isteğiniz gerçek olur Rabbim sizede istediğinizi verir çok isterim 🥰🥰
BSRAAL Ismailemine hahaha😂😂 eşim şaşkınlıktan gülme krizine girdi büyük ihtimalle ileride yaşayacağı günler gözünün önüne gelmiştir 😂😂 bez içinde artık yapacak bir şey yok en azında ilk bebeğimi tuvalet eğitimine başlasaydım ordan azaltmış olurum 😂
Muhammed_Mirhan77 BSRAAL Aminnn aminnn inşallah Allah razı olsun sizden 🥰🥰🥰 o kadar çok dua ediyorum ki ikiz bebeğim olsun inşallah Nasip eder Rabbim 🙏🙏
yigitegenin_annesi BSRAAL senin o halini düşünemiyoruz 😂biri uyur biri ağlar sonra ıkısı uyanır sonra bir buçuk yaşındaki uyur diğerlrir uyanır😂etkilenme tabi şaka yapıyorum bende hep ikiz istemişimdir. Senle eşin el el kol kola yavrucaklaırnız büyütürsünüz bu günler için eşler var sağlıkla kucağına almak nasip olur inş 💜💜❤️
BSRAAL yigitegenin_annesi ahh bende düşündükçe çok strese giriyorum o yüzden hiç düşünmemeye çalışıyorum 😂😂