Bus46 Goxun aynen valla çok gıcık oluyorum gündüzleri de tam cikiyorum yine geliyor of iyice bıktım kesicem bunu artık diyom😂😂son aylarda daha sık oluyomus galiba evden çıkamaz oldum bı iki adım atiyom baskı yapiyo koşa koşa eve geri 😬
Goxun Kubraaaa28 ağustos sonu yada eylül başı tahminen .doktorunuzun söylemiş olması lazımdı makineler artık tahmini bi doğum tarihi veriyorlar 🙄
BilgehanRdvn 30+3 sezeryan olucagi için gün verdi bekliyorum 17haftadan beri yatıyorum riskli diye artık dayanılmaz oldu 😥🤭
Elif80_ Dubletombikdoner şükür iyiyiz şuan ,ama.bu aralar midem bulanio ,siz nasılsınız ne zamana dedi Dr doğuma ?
Dubletombikdoner Elif80_ 32 de kararlastiricaz bakicak yani haftaya bilmiyorum bende suanlik bisey yok 😊insallah migde bulantısı falan geri gelmz hic sevmiyorum onu çünkü 😁😂
Aysnn3705 Goxun al bnden de o kadar temmuz sonu Ağustos başı gibi bekliyoruz kızımızı ama sanki haziranın içine tıkılmış kalmış gibiyim btmiyo Haziran bana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elif80_ Dubletombikdoner 32 de bende gideceğim kontrole ,kıyafetlerini ayarlarınızı ? Sezaryan olmak istiyorum ben normal yapamam cesaretim yok
Kubracc Ayy ben de aynıyım sizlerle 29+2 yiz sırt bel ağrısı gece wc sorunsalları yüzünden uyuyamıyorum tahmini ağustosun sonu ama bebiş bir hafta önden gidiyor :) sağlıkla gelsin minişlerimiz