asyahumam haydibakalim aslında yoyko pek uygun fiyatlı değil canım 1000 liraya almıştık daha uygunu vardır ama anne yanı olarak istediğimiz için öyle aldık biz indirimi de takip edebilirsin gerçi az kalmış inşallah gönlüne göre bulursun 🌸
haydibakalim asyahumam inşalllah canım evet baktım şimdi Trendyolda 1500 TL ben 500 TL falan bulsam harika olur
busracnbk haydibakalim sunny baby markasının var park yatağı 450 lira civarıydı indirimli halindeyken almıştım ben onu takip edebilirsiniz . Ben ayrı oda da yaptığım için park yatağa çok para vermek istemedim o markanınki uykun ve gayet de kullanışlı tavsiye ederim.
asyahumam Goxun 😬 evet yaa erken hazirlayinca da insan bekleyemiyor ama nolur nolmaz diye hazırladık bakalım 🌸
Goxun Huzurmelegim_28 benimde son 61 ama benim sezeryan ☺️👼 iş yapasımda gelmiyor yapsamda zaten geçmiyo zaman artıkk 🥱
Goxun Bus46 off o wc sorunsalı felaket zatenn gece 2-3 kere uyanmalar uyandınmı bi de uyuyamamalarr rr..zaten zaman geçmiyo bi de uykusuzluk problemi offf zaman makinesi icat edilse keşke🙈
Bus46 Goxun aynen valla çok gıcık oluyorum gündüzleri de tam cikiyorum yine geliyor of iyice bıktım kesicem bunu artık diyom😂😂son aylarda daha sık oluyomus galiba evden çıkamaz oldum bı iki adım atiyom baskı yapiyo koşa koşa eve geri 😬
Umut-Mucize Goxun Ağustos vuslat ayımız. Ben ve eşim çok heyecanlıyız. Çok sabırsızlanıyoruz. Sağlıkla doğru zamanda gelsin yavrularımız. Az kaldı
Eminos123 Goxun valla bi oglum var 26,5 aylik 31 haftalık hamileyim zaman hizli geciyor daha bebegimin kiyafetleri de yikanmadi
Kubraaaa28 Ben 28+5oldum bugun doktor bana dogum icin bisey demedi ne zaman olacak onu bile bilmiyrm ağustos diye tahmin ediykrum ben sizce de öyle mi olur
Goxun Kubraaaa28 ağustos sonu yada eylül başı tahminen .doktorunuzun söylemiş olması lazımdı makineler artık tahmini bi doğum tarihi veriyorlar 🙄