Babyyyymother Ilkayy galiba 20 lerden sonra düşük değilde erken doğum oluyor Allah korusun tabiki öyle biliyorum Allah yaşatmasın kimseye
Prensesiminyolculugu Ilkayy bebeğin tutunması için sağlıklı olması için ilk üç ay çok önemli ama o risk hiçbir zaman bitmiyor tabiki ..
Ilkayy Guneyinannesi1 12 erken canım daha ilerleyen zamanlarda. Da oluyor ama kaçıncı haftaya kadar onu bilmiyorum
Ilkayy Esraali olmaz mı olur benim düşük tehlikem vardı. Doktor birazdaha sık dişini ondna sonra korkma dedi
Masal53 Ilkayy ilk 3 4 ay önemli tutunma açısından fakat sonrasında da dikkat etmek gerekir uzanmak ıkınmak zorlanmak bebeğin emziğinden ayrılmasına neden olabilir… Kısacası 9 ay boyunca herşeye dikkat etmemiz lazım
Glbnpk Ilkayy Bildiğim kadarıyla bunun bir sınırı yok. Allah korusun ileriki haftalarda anne karnında kayıp olursa doğum yoluyla alınıyor bebek, buna düşük deniyor mu bilmiyorum. Ama kayıplar olabiliyor maalesef.
Guneyinannesi1 Ilkayy bejce erken doğuma giriyor o ilk 12 hafta düşük riski fazla oluyor hafta ilerledikce azaliyor googleye yaz bakalım orda daha net ogrenirsin
Ilkayy Guneyinannesi1 11 haftalıken yoğun kanamayla hastanede yattım. Canım ben 16 haftaya kader hep kanamam vardı herhan düşebilir dedi doktor 6 aydan sonra korkma dedi
Minigimyolda Ilkayy benimde kanamam 16.haftada geçmişti proluton depotu 20. Haftaya kadar vurdurdum hep düşük tehdidi yazıyordu sonrasında bütün herşey normale döndü