Bihitta Heycan arttı, son günler geçmek bilmiyor değil mi? 🥰 tanim 37 haftalık olduk kızımla, peki ya siz?
Glbnpk Bihitta 36+2 olduk. Hem heyecan hem kaygı çok karışık duygular içindeyim. Bazen ağlıyorum yapamamaktan korktuğum için bazen de kendimi çok motive hissediyorum. Ağrım sızım yok çok şükür. Bebek de pek hareketli. Geceleri uyuyabilsem başka bir şey istemiyorum ama ya bebeğin hareketlerinden ya da kaşıntıdan uyuyamıyorum. Dün bütün gece sağ göğsüm kaşındı. Her şeye rağmen buna şükür diyorum güzel bir hamilelik geçiriyorum. 🌸
Neseli5 Bihitta bugün 36+0 olduk hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde, son zamanlar geçmiyor banada, ama tatlı heyecan başladı, haftaya çatı muayenesi yapacak doktor normal sezaryen belli olacak bakalım, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲🤲🌺😊
Glbnpk Ayrıca öğretmen olup temmuzda doğum yapıp eylülde göreve başlayacak olanlar var mı aranızda? Ya da farklı bir meslekten olup bebek henüz birkaç aylıkken çalışmayı düşünenler? Şimdilik pek düşünmemeye çalışıyorum ama bu konu da beni biraz sıkıyor. Nasıl olacak bilmiyorum. 🥺
Sedaakuzey Glbnpk ben de 35+4 üm , 31 gün kaldı artık iyice sabırsızlanmaya başladım🙈 doğum izni sonrası ben de çalışmaya başlamak istiyorum, pazarlamacıyım ben de. Nasıl olcak hiç bilmiyorum o yüzden şuan çok düşünmemeye çalışıyorum🤷🏻♀️
Ogretmenanne35 Glbnpk Türkçe öğretmeniyim hocam Temmuz sonu Doğumum şu an 33 . Haftama gelir hala çalışıyorum 5 temmuza kadar çalışacağım Doğum sonrasına aktarmak için . Sonrasında iznim bitince kayınvalidem gelip bakacak
baby_mama Glbnpk ben 7-8 aylıkken bırakmayı düşünüyorum ama o bile erken geliyor 🥺 süt izni kullanmayı düşündünüz mü?
MDT Glbnpk benim doğum iznim kasımda bitecek sonrasında bir süre ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ama ne kadar alacağıma henüz karar veremedim
Hamidee27 Sedaakuzey aynıyız hem çabuk geçiyor hem geçmiyor benim ki bol tempolu geçtiği için anlamıyorum ama heyecan işin içine girince sanki geçmiyor
Glbnpk Ogretmenanne35 Ben 34. Haftamdan beri izindeyim. Köyde öğretmenim hem pandemi hem yolların kötü olması sebebiyle devam edemedim. O yüzden aktaramıyorum. 🥲
Sehera1 Ogretmenanne35 ben de 33+1 deyim. bizim doğumlarımız çalışma takvimimize göre tatile denk geldiğinden 2 temmuzdan sonra istemesek de izinli sayılacağız değil mi doğumdan sonraya aktaracağımız bir iznimiz olmayacak 😪
Glbnpk baby_mama Dersim sabah başlayıp öğlen bitiyor. Bu durumda süt iznini kullandırıyorlar mı bilgim yok. Bazı arkadaşlara zorluk çıkardıklarını biliyorum. Ayrıntılı araştırmak lazım.
Zynp_H Bihitta 36+5 olduk bizde ama temmuzu bekler mi bilmiyorum doktor erken olur 40 haftayı bulmaz dedi iki haftadır ilaçlarla doğumu erteliyoruz bakalım ne olacak . Aslında çok sakin görünsemde çok kaygılıyım. Nasıl bir süreç bekliyor beni nasıl doğuracağım normal doğum mu sezeryan mı olacak ben sonuna kadar normal istiyorum. Bebeğimi emzirebilecekmiyim sütüm oluştu mu eve gelince nasıl olacak … Ama kimselere farkettirmiyorum içimde yaşıyorum bunca şeyi herkes beni çok cesaretli çok sakin sanıyor
Maheste Tugce1910 bizde 33+3 üz Meleğimle 😊 tahmini doğumunuz ne zaman olcagini soyledi mi doktorunuz ? Hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah 😊
midekoruyucu Glbnpk yok henüz olmadı, normal istediğimi söyledim doktoruma. 38de çatı muayenesi yapılacak uygunsa eğer ona göre normal olucak İnşallah herhangi bir aksilik olmazsa 🙈 sizin belli mi 🙈
baby_mama Glbnpk ben de tam bilmiyorum öğretmen bir arkadaşım kullanıyordu, haftada 2 gün çalışıyordu ama sizin çalışma saatleriniz çok idealmiş zaten süt izni ücretsiz izin vs ben olsam kullanmazdım, erken çalışmaya başlamanız bebeğinizi çok üzmez 🤗