Duyguhan Mavim suam 70'kiloyum canim normalde s idi alan arkadasim bi ustunu alama dedi cunku sadece 10'kilo aldim cok almadigim icin kilo endeksime gore aldim eger 10 dan fazla kilo aldiysan iki ustunu al, canim zaten ayarlayabiliyon
Duyguhan Yasemin30 evet canim elime ulasti benden.once esim bile kullandi diye bilirim beli agirinca takti cok memnun kaldi dogum oncesi s xs giyiyordum 10'kilo aldim hamilelik surecinde suan 70'kiloyum alan bi arkadasim bi ust bedeni al dedi ondan oyle aldim ama ayarlanabildigi icin iki ustide alinabilinirmis urun cok hoa ben ten rengibi aldim kiyafet aldindan rahatca kullanabileyim diye
Yasemin30 Duyguhan ben normalde şuan L beden giyiyorum hamileliğim 4 ay içerisindeyim 73 kiloyum sence hangi bedeni almam gerek
Duyguhan Arkadaslsr. Bucok ssyfads. Link paylasi mi yads fotograf paylasamadigimiz icin atamiyoruz defalarcca dennedim ama.maleseff
ozlemak42 Duyguhan Minikaanne 2019 da meram araştırmada yaptirmistim şimdi pandemi hastanesi olduğu için hizmet vermiyor Konya şehir hastanesine gidebilirsin
Gizemvencoglu [bilinmeyen] ya ne güzel 👍🏼 bende araştırıyorum seçenek çok karar veremedim o yüzden sormak istedim hangi satıcı acaba ya da nasıl aratırsam bulabilirim ?
Gizemvencoglu [bilinmeyen] bende uygulama kullanıyorum ama bazen satıcı olarak aradığımda bulamıyorum 🤷🏽♀️ teşekkürler ☺️☺️
Yogurtlupilav Bende şimdi aipariş versem doğuma ancak gelir zaten. Bu korseyi makinede yıkayabiliyor muyuz?