BelisinAnnesi VesileOztrk kim kötü diyor kim böyle şeyler anlatıyor ya . 3 yıl önce devlette doğum yaptım her aklıma gelişinde Allah razı olsun diyorum ebesinden doktoruna hemşiresine temizlikçi ablasına kadar . Ve yine devlet hastanesine gidiyorum ve yine devlette doğuracağım Ankara şehir hastanesinde. Arkadaşlarım bu yıl doğum yaptılar orada ve hepsi okadar memnun ki … Özelin neyi varmış ver parayı bi bahaneyle alsınlar sezeryana… kaç arkadaşım Ankara’da özele gittiyse allem ettiler kallem ettiler para içim aldılar sezeryana … Bişey demiyorum …
Hilalkorkmaz VesileOztrk mutlaka çok iyi hastaneler vardır doktorlar vardır ama Bursa da kadın doğum var Allah sen uzak et insan ayırmam ama Suriye hastanesi gibi oldu hijyen sıfır çok kalabalık bı koronada odalar çift kişilik ve kaç tane doğumdan sonra korona olanları duydum herşeyi geçtim tavır olarak ebeler çok kabaymış ben görmedim
demirbaggulbahar VesileOztrk Yani her devlet hastanesi bir değil bulunduğunuz şehire bağlı ben bulunduğum şehirdeki devlet Hastanesi’nden memnun değilim yaşadıklarımdan dolayı o yüzden tüm devlet hastaneleri kötü diyemeyiz hepsi bir değil çünkü ben kontrollerimi bile orda yaptırmıyorum 3 kere ağzım yandı cesaretim yok.🙄
Burcuscl VesileOztrk devlet hastanelerine bağlı değil de biraz kişiye bağlı o gün mesaide Ya da nöbette denk gelen doktoru hemşiresi ebesi vs gerçekten değişiyor bence her meslekte iyisi kötüsü olduğu için malesef bazıları memnun kalıyor bazıları kalmıyor
Gunes35 BelisinAnnesi canim meraba bende ankara sehir hastanesine kontrole gidiyorum bilmediğim sehir bilmediğim hastane cok korkuyorum sezeryan ile dogum edicem 1 ay sonra inşallah çevrende sezeryan olan var mi nasil iyimi doktorlar ameliyat rahat geciyor mu cok endiselerim var cok korkuyorum bilmedigim yer oldugu için de olabilir ama baya korkum var
Mercimek26 Daha salı günü doğum yaptım eskişehir şehir hastanesinde. Ebesinden hasta bakıcısına kadar hepsi çok ilgiliydi. Her söylenene kulak asmayın bence.
A1_ Mercimek26 aaa bende Eskişehir şehir hastanesinde doğum yapacağım inşallah memnun kaldınız mı acaba bide kaç gün yatırıyor lar refakatçi yada eş kabul ediyorlar mı acaba…. Sizede hayırli olsun rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah sağlıkla sihatle
Burcuscl Hilalkorkmaz Bursa’da kadın doğum sadece şehir hastanesinde var oraya gidiyorum kimse kaba değil açıkçası kim anlattı bilmiyorum ama ben doktorumdan da gayet memnunum arkadaşlarımın hepsi orda doğum yaptı ki hepsi özelde yapabilecek durumları iyi olan insanlardı sırf ebeleri doktorları tecrübeli ve iyi diye orda yaptılar memnun olmayan bir arkadaşım olmadı daha üç gün önce arkadaşım doğum yaptı aynı şekilde memnun ben de kısmetse orda yapacağım her yer aynı değil 😊
VesileOztrk Hilalkorkmaz Bende bu yuzden korkuyorum korona olsa bile odalar sanirim çift kisilikmis 🥺
Melisaalagoz Burcuscl odalar kaç kişilik ve eş alınıyomu acaba bebegi babasına gösteriyorlar mı doğumdan sonra bursa şehir hastanesinde arkadaşlarınızdan duymuşsunuzdur belki?
benaslindayohum VesileOztrk ben fakultede dogum yaptim tek kisilik odalar gyet guzeldi ozel gbi hastahne ve sagolsunlar cok ilgiliydileer 😊
BelisinAnnesi Gunes35 canım benim tanıdıklarım normal yaptı ama şöyle söyleyeyim tek kişilik odada tuvaletin banyon var sezeryanda refakatçin oluyor zaten duruma göre 1 2 gün yatıyorsun .. ve hep değişik doktorlara denk geldiğimiz için hepsi de iyi şimdiye kadar . Rabbim hayırlı doğumlar versin🙏
Sibell_21 Kesinlikle şehirden dolayı veye hastaneden dolayı degişiyo ben ilçede oturuyorum.Hastenede ebenin suratina bakınca doğurasın gelmiyo doktor lar ilgisiz hijyen desen sıfır çok gergin ve azarlıyorlar.Devlete gidip memnun kalan varsa inan ki çok sanşlısiniz.
Mercimek26 A1_ normal doğum oldu benim. 24 saat sonra taburcu oldum. Annem kaldı yanımda. Doğuma eşimide alcaklardı ama saat hesaplaması hatasıyla eşim hastanede olmadığı için alamadılar. Servise geçtikten sonra yarım saat yanımda durdu. Ben gayet memnun kaldım.
Gunes35 BelisinAnnesi amin canim cok sağol rahatladim biraz rabbim iyi insanlar cikarsin insallah karşımıza
Hidayetliya VesileOztrk yo cnm ndn kötü olsn.. Çok şükr ilk cocgma dgm yptm devltte kötü davrnmadılr çok iyi davrndılr 😊
Burcuscl Melisaalagoz ziyaret saatinde bir de doğumda alıyorlar bebeği görsün diye tek kişilik de var iki kişilik de var odalar
blbnemelksyldz Kontrollerim ankara șehir hastanesine gidiyorum gayet memnunum. Çevremde gidenlerde memnun oldukça yoğun hastane demek ki gidenler de memnun 😌 doğumu da orda yapcam inşallah 😍
VesileOztrk Mercimek26 Bende esim olsun istiyorum yanimda, özelde aliyorlar diye biliyorum ama devlette almiyorlar diye biliyorum, odalar cift kisilik diye duydum hele bu corona döneminde iyice korkuttu beni 🥺 Balikesir merkezdeyim bende