Shbnm Selam kizlar.33 haftalik hamileler ozellikle sorum size.Bebegin hareketleri nasil sizde?Azaldimi yoksa?Biz bir gun cok hareketli bir gun az hareketliyiz.sizlerde durumlar nasil?Cevaplari bekliyorum.sevgiler,saygilar🌺 1.
Rabia83 Shbnm 33+ 5 teyim biraz dursun diye ağlıyorum resmen çıkınca beni neler bekliyor göreceğilm🤪🤪
Zero2344 Zero2344 33+2 deyim bende aynı şekilde ağladığım oldu valla bazen o kadarki zorluyor beni. Benim kız doğunca nasıl durduracağım merak ediyorum
Dilangunes Benim oğlum çok hareketsiz 33+3 oldum ama elimle dokununca sallayınca filan hafif çok hafif hareket ediyor niye böyle oldu anlamıyorum yarın acile gidicem…
Naz_01 Shbnm 33+2yi olacaz 12itibariyle .normalde kıpır kıpır olan kızım bu iki gündür aşırı azaldı hareketleri.karnımda da ağrı olmaya başladı normal mi acaba
Berenduru Shbnm 36.haftaya girdik. bence yerleri daralıyor azalması normal geldi bana. Yani kıpır kıpır değilde sert tekmeler olmaya başladı. doktorum normal dedi o yüzden endişelenmeye gerek yk
Dilek0809 Shbnm minik şirin tekmeciklerin yerini daha çok ittirmeler aldı bizde de özellikle gece yatarken hissediyorum yeri de baya daraldı sağda solda her yerde hissetmeye başladım ama sanırım sabit kaldı bir ara sürekli dönüyordu şimdi hep aynı yerlerden ittiriyor
GlgnOlgn Shbnm birgün çok hareketli birgün sakin değişiyor sürekli bende merak ediyorum herkesde mi böyle diye 😁
Zeynep13072017 Shbnm merhaba bizde 34 haftalığız bir gün çok hareketli oluyo 5 gün nerdeyse 1-2 kere günde korkmayın bence bebeğin yapısıyla alakalı