dertist Hastane cantanizi ne zaman hazirladiniz kizlar ? yani kaçıncı haftanizda rahat oldu hazirlamaniz ?
Melekalkan06 dertist ilk hamile kaldığımı duyduğum andan itibaren hazırladım yavaş yavaş 20 haftada Hersey bitmişti iyikide bitirmişim şimdi öyle bi derdim yok 🤭😁😁
dertist Selver90 bende ozamanlar hazirliyim diyorum ama bebegimin kilosu onden gidiyo ozamana kadar zorlanirim filan diye korkuyorum
Asyaayaz1 dertist dün herşeyi ütüledim yerleştirdim bugun çanta olayını hallettim iyiki şuan yapmışım biraz daha beklesem yapamazdım çok zorlanırdım
Selver90 dertist sen kendini hazır hissettiğinde hazırla canım bunun erkeni yok bence yeterki geç olmasın.herzaman için erken hazirlamakta fayda var ne olur ne olmaz
Melekalkan06 dertist aynen iyikide yapmışım diyorum çünkü eksik kaldımı diye sürekli kontorl ettim eksik oldugundada gittim aldım yaptım yani iyi oluyo eskiler derler olmamış bebeğe don biçilmez diye napalım yani doguncamı alalım 🙄😁😁🤷♀️
dertist Asyaayaz1 bende bayramdan sonra basliyim eksiklerimi aldim ama hastane cantami hazirlamadim daha
Aysnn3705 dertist 31+5 olduk ben bugün hazırlıycaktım ama geçenlerde aldığım bikaç şey vardı onları yıkadım onun yerine. Onları da ütüleyeyim hazırlıycam bu hafta
Selver90 dertist yok canım erken falan değil hem insan gün gün dahada ağırlaşıyor sıcaklarda iyice bastırmadan yapmakta fayda var hele ütü konusunu zaten sevmiyorum bide minik minik daha çok uğraştırıyor
Sedakbyk dertist 33.haftada yikadim sifonyere yerlestirdim,sezaryan doguma gun alinca cantami hazirlicam inşAllah..