U-E Hakkaride yaşıyoruz memleketime doğuma gidemiyorm vanda soğum yapmayı düşmüyorum benimle aynı durumda olan var mı
-nazarozcn_ U-E bizde hakkarideyiz cnm benim eşimde polis Özel harekat bnde 1 buçuk aylık hamileyim ama doğumu memelekete yapcam Allah’ın izniyle 🥰☺️
BaLLikom44 Yesim-ertunc30 bende Hakkarideyim burda doğum yapmayı düşünüyorum acaba sorun yaşar mıyız :)
Yesim-ertunc30 U-E normal hiç düşünmüyorum ama sezeryan diyede tutturmuyorum 33 haftadayız bebek makat geliş döner mi bilmiyorum hayırlısı diyorum
U-E Ktugce bnde sultana gidiyorum ama hep bebegime haftasından küçük diyor vanda 2ayrı doktora gittim haftasıyla uyumlu dediler
Kubra_K Esra-gul bende hakkarideyim en başından beri sultan hanima gidiyorum gayet iyi 😊 yani hakkari şartlarında en iyisi o 😊
U-E Esra-gul ölçümleri vandaki doktorlarla hiç tutmuyor o yüzden sultan hanıma gitmeyi bıraktım hastalarıyla ilgilenmesi güzel ama ölçümler hep sıkıntılı
Ktugce U-E burdaki ultrasonlar biraz eski, yetersiz ama ben de iki kez vana gittim lokman hekime orda da çok ilgi göremeyince sultan hocaya devam etmeye başladım
Izmirliiii U-E neden öyle düşünüyorsunuz acaba merak ettim bizde hakkariye tayinciyiz deee doğumu orda yapmayı düşünüyorum
U-E -nazarozcn_ eşim polis bnde hemşireyim ama hastaneye güvenemiyorum memleketimizde cok uzak gitmek cok zor olur o yüzden vanı düşünüyorm
-nazarozcn_ U-E bizimde uzak ama cnm aslında eşimde Van’da doğurmak istiyo ama benim burda kimsem olmadığı için mecbur memlekete gdcm doğuma 1.2 ay vsrken
Esra-gul U-E tam detaylı bilmiyorum doktoru ama Van yolu da malum sürekli o yola gidip gelmek sakıncalı gibi geliyor bana da