Ygmur_18 @yavrugeyikinannesi çok güzel olmuş 🤗 sağlıklı günlerde büyütürsünüz inşaallah bebişinizi 🙏🏻🥰 Bu arada bebek arabanızı hangi marka aldınız ? Ben hala karar veremedim 🙈
yavrugeyikinannesi Ygmur_18 Bende bebek arabası konusunda epey kararsız kaldım en sonunda Mamas Papas Strada ya karar verdim tercih edebilirsiniz ❤️
snglysl yavrugeyikinannesi çok hoş olmuş güle güle kullansın. Bebek arabanızın markası nedir? Çok kibar görünüyor 🥰
Mommy90 Sade ve şık duruyor. Bazı bebek odaları tıklım tıkış oluyor. Beni bile boğuyor ama sizin odanızın alanı küçük olmasına rağmen ferah bir his geldi 🌸sağlıkla kavuşun bebeğinize
yavrugeyikinannesi Mommy90 Çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim🙏🏻 Ben çocuğumun odasında kaliteli vakit geçireceği bi alanı olsun istedim o yüzden eşya doldurmak istemedim♥️
Hayla34 yavrugeyikinannesi çok güzel olmuş beşiğimiz aynı ikea beşik. Yatağı nereden aldınız yatağı da mı ikea
yavrugeyikinannesi Hayla34 Evet yatağı da İkeadan aldım ,sadece battaniye ve yastığımız eksik o daha gelmedi☺️
yavrugeyikinannesi Seymanur0707 Herkes özellikle şifonyeri sormuş İkeadan aldım epey geniş çekmeceleri çok kullanışlı şimdiden dolap alıp odayı eşya ile doldurmak istemedim🥰
QOH yavrugeyikinannesi çooook güzel olmuş şifonyer de güzel seçim👍🏻 Rabbim sizin ve evladınızın mutlu,sağlıklı,güzel günleri hayatınızdan bir gün bile eksik etmesin 🙏🏻 Odasında huzurla büyüsün 🤗
yavrugeyikinannesi QOH Güzel duanız için çok çok teşekkür ederim Allah hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin♥️🙏🏻