sevgilikadin yavrugeyikinannesi ne güzel olmus saglikla gelsin. duvar kagidi mi stecker mi ? Duvar resimlemesine bayildim
Ela20 yavrugeyikinannesi çok güzel olmuş her biri çok güzel bebiş sağlıkla gelsin odasında mutluluk içinde büyüsün 🌸🧿
yavrugeyikinannesi Ela20 Ya çok teşekkür ederiz herkes gibi bende çok özenerek hazırladım odamız Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin😍❤️
Ela20 yavrugeyikinannesi Amin 🤲 çok çok güzel emeğinize sevginize yüreğinize sağlık 🌸🧿 rabbim güzel mutlu bereketli güzel günlere erdirsin
Neseli5 yavrugeyikinannesi duvar stikerları aynısı bizimkinin odaya çok tatlı hava kattı 😍 Sağlıkla gelsinler de bol. Bol emzirir mışıl mışıl uyurlar inşallah 🤲🤲
yavrugeyikinannesi Neseli5 Bende instagramda bi sayfada görmüştüm çok hoşuma gitmişti😍Amin amin inşallah🙏🏻❤️
Cnsdbrsn yavrugeyikinannesi hayırlı olsun çok güzel gözüküyor hayırlısıyla gelsin bebiş halınızı nerden almıştınız acaba 😊🙏
yavrugeyikinannesi Cnsdbrsn Teşekkür ederim Milk Antalya sitesinden aldım yumuşacık makineye atıp yıkanıyor ve organik😍