Munimu Babykuzucuk Pek bir belirtim yoktu açıkcası. Daha yeni yeni kasık ağrılarım başladı onun dışında yumurtlamadan beri göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum ama bu zaten her ay yaşadığım bir şey olduğu için çok önemsemedim açıkcası
KubraAydin Munimu evet stres çok etkiliyor bende geçen ay 5. Gün görmüştüm bu ay hala göremedim yarın 6. Günüm , bende sürekli stres yapıyorum hep aklıma geliyor Mart ayında kürtaj olmuştum sanırım o yüzden dolayı hep stres yapıyorum ve istemeden oluyor önüne de geçilmiyor
Munimu KubraAydin malesef en zoru da o zaten stres yapmamak. Çok zor ama en azından minimuma indirmek bile faydalı olur. İnşallah bu ay güzel sonuç alırsın🙏🏼
Pembisannnee Benim de sizle aynı, 1 Haziran’da yumurtlamayı gördüm 10.gün gebelik testinde silik çizgi dörünce kan testi verdim 7.04 çıktı, ben de çok küçükken yakslamışım😅bugün tekrar evde test yaptım aşırı koyulaşmış😇
Munimu Pembisannnee yaa hayırlı olsun 🥰 ben kan vermeye çıkamıyorum malesef karantinadayız heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum 🙏🏼😅
uzlet Munimu hayırlı olsun canım hamilesin 🥰 en kısa zamanda tahlil ver bence Ben de 11. gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı