UurSevdaYlmaz EsraElms sağlıklı olsunlar saglikla gelsinler 2yi geçince kuveze almıyoruz gelişimi tamamlanmış olur dedi doktor. Bence sende kafana takma konusanlara izin vermeyelim dogunca anne sutuyle toparlanir zaten
UurSevdaYlmaz Aniakbulut selâm canm yorumlara bakılırsa dedigin gibi normal gözüküyor Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah 💕
esilaa UurSevdaYlmaz ya bırak milleti öyle diyen olursa da sağlıklı olsun da de zayıf olmuş kilolu olmuş umrum da değil yeterki sağlığı yerin de olsun de
UurSevdaYlmaz esilaa milletin agzi torba degil ki buzelim bide kiyaslama yapiyolar benimki su kadardi o haftalarda su kadar dogdu diye hamilelikte zaten hassas oluyosun halden anlamalari gerekirken konusup can sıkmaya çalışıyorlar sinir oluyorum
esilaa UurSevdaYlmaz aman salla gitsin canım ya gayet iyi bebeğin kilosu galan benimkinden gazlasın sende öyle avut kendini ben takmıyorum bile napalım önce sağlık👍🏻
UurSevdaYlmaz Barnymoloztas son ayimiza girdik bakalim olabildiği kadar artık saglikli eli ayagi düzgün bir sekilde kucagikiza aliriz insaAllah