supermommm Nehir-Poyraz öyle canım ben ilk düşük yaptım sonra arkasına hemen Hamile kaldım kimyasal dediler sonra genetik test yaptırdım pıhtılaşma sorunu çıktı canım hapına başladım işte rabbim inşallah nasip eder
Nehir-Poyraz supermommm hakkımızda hayırlısı olsun canım bana bi test falan yapmadılar sadece beta sıfırlandımı diye baktılar kanama bitince oda sıfırlanmıştı zaten. Şuan onun için bi tedirginim
supermommm Yenianneadayii Yenianneadayii bende pazartesi tekrar yapayım bakalım elimde normal test var bakalım ondan çıkmazsa erken gebelik alayım
supermommm Nehir-Poyraz güzel düşün güzel olsun canım stres çok etkili oluyor bana ilkinde dış gebelik olabilir dediler ne uyudum ne sevindim Hamile olduguma çok kötüydü sonra keseyi gördük geç döllenme olmuş diye ama işte kaybettim
Atlans Ugurbocegim iğne kullanmıştım onun etkisi olabilir dendi. Bekleyeceğim 2 gün sonra test yapacağım tekrar
Aybarsss Yumurtlama sonra 11. gün erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm .(prodictor erken gebelik testi) 3 gün sonra normal teste net cizgi gördüm…