Nehir-Poyraz supermommm aynen öyle en temizi gidip sürekli test almaktansa bunu denemek daha mantıklı
Sevimlianne_adayi Nehir-Poyraz aldırdım canım akşam yapıcam ama şuan adet olacak gibi kasıklarıma hafif ağrılar giriyor ve göğüslerim
Sevimlianne_adayi supermommm yok benim o kadar değil ama kasıklarımda iğne batar gibi hafif ağrılar var ve akıntı geliyor
supermommm Sevimlianne_adayi benim gögüs agrım var 3 gğnder falan kasık batmam da var işte hayırlısı bakalım
supermommm Nehir-Poyraz benim 2 kaybım var pıhtılaşma sorunu çıktı erken ögrenmem gerek iğneye başlayacaklar hemen
Yenianneadayii supermommm erken gebelik testi yaptım iki çizgi gördüm. sonrasında normali yaptım ama onda çok silik çıktı
Nehir-Poyraz supermommm bu test erken gebelik testi canım farkıda gördün. Bende hemen öğrenmek istedim biran önce doktora gideyim diye bendede varsa baksınlar diye çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
supermommm Nehir-Poyraz öyle canım ben ilk düşük yaptım sonra arkasına hemen Hamile kaldım kimyasal dediler sonra genetik test yaptırdım pıhtılaşma sorunu çıktı canım hapına başladım işte rabbim inşallah nasip eder
supermommm Yenianneadayii Yenianneadayii bende pazartesi tekrar yapayım bakalım elimde normal test var bakalım ondan çıkmazsa erken gebelik alayım