Mrveeski Ne yapmam lazım artık bilmiyorum 🥺🥺🥺 günümüz doldu bebişin geleceği yokkkkk. Haziran anneleri ne durumdasınız. Benimle birlikte olanlar doğurdunuz mu???😔
Mrveeski Nevruz_beril06 ne diyor doktorunuz🤣 ben yarın gidicem belki 41e kadar bekletmezse suni sancı verir
Alparslaninannesiiiiii Nevruz_beril06 bende aynı sizin gibi 40+3 oldum ve ne açılma ne nişan ne su geldi doktorum korona testi aldı dün ve daha bekleyemeyiz bebek içerde kakasını yiyip zehirlenebilir dedi sezeryan dedi ve ben çok korkuyorum
Esra_80 Nevruz_beril06 demekki kız çocuklar erken gelir demeyecekmişiz😂benimde 37+5 bakalım benim kızcem ne zaman gelicek sancınız falan çıkmıyor mı nstde
Nevruz_beril06 Mrveeski ben 2 haftadır doktoruma gidemiyorum yarın özel hastaneye gidecem bakalım ne dicek 😅🙏
Mrveeski Nevruz_beril06 aaaa her hafta gidilmesi gerekmiyormu son haftalarda. Neden gidemedin doktoruna
Nevruz_beril06 Mrveeski doktor iuma randevu alamıyorum ve perşembe günü gittim kendisinin yanına randevu alamıyorum sıra açın muayene edin dedim sizin hastanızım dedim ama maalesef bakmicam dedi randevusuz 😏
Mrveeski Nevruz_beril06 bende araştırma hastanesine gidiyorum artık randevusuz gelebilirsin dedi doktor. Her hafta düzenli olarak randevusuz gidiyorum. Yarın da günüm dolduğu için gidicem
Mrveeski Alparslaninannesiiiiii evet 41e kadar beklemek çok riskli ama neden sezeryan. Suni sancı veririz demedi mi
yesilmavi 39+4 bende beklemedeyim bebeğin kilosu fazla olduğu için bir an önce gelsin istiyorum ama kızım anlaşılan yerinden çok memnun 😢😢
Elifktn18 40+4 kızlar çarşambaya kadar doğum olmasa suni sancı verecekler dua edin doğum olsun rabim yardımcımız olsun☹️💛💛
vasili21 Elifktn18 benim de yarın suni verilecek 🥺 günümüz doldu dr da madem normal istiyorsun önce suni ile deneyelim olmadı sezaryen 🥺🤲
Mrveeski yetbet ahududu sordum burda aktara. Yok dedi adaçayı da aklıma gelmedi. İnternette buldum ama sipariş verene kadar doğururum zannettim ama hala tık yok😂 keşke sipariş verseydim ☺️
yesilkahve yetbet adaçayını nasıl önerdi doktorunuz? Günde kaç bardak ve açıklık olsun diye mi ne için 💜