hazaltolga1 SuYesili28 değiştirmedim daha alalı 1 sene oldu değiştirmem mi gerekir çok düşük değil ama
Eda115354 hazaltolga1 maalesef benim de öyle oldu çok hoş telefonlar ama keşke tak çıkar bataryaları olsa 😅
Birpapatya4 %20 olduğunda şarja bırakıp %80 de çekilmeli şarj esnasında telefonla oynanmamalı bu rutini yaparsanız batarya ömrü kolay Bitmez pil sağlığı 85 altına indiğinde ölü demektir değiştirin
hazaltolga1 Birpapatya4 %80 neden ki yani hep %100 dolduruyoruz 🤷🏼♀️ 86 pil sağlığım sınırdayım demek
Birpapatya4 hazaltolga1 20 altı ve 80 üzeri batarya kasar zaten 80 olduğunda telefon bildirim verir yeteri kadar doldu diye
Seydaisik hazaltolga1 İphone nin genel sorunu canım bu, bende de 8 plus var sürekli şarjı bitiyor, bir tek buna çare bulamadı Apple 🤷🏻♀️ imkanın varsa bataryasını değiştir derim🤗
hazaltolga1 Seydaisik evet ya maalesef çok seviyorum telefonu ama şu şarj sorunu olmasa mükemmel bir telefon yani, şarj aletinin kablosunu takıp çıkardım normale döndü şimdilik
Selin23 hazaltolga1 aynı sorunu bende yaşıyorum iphone 11 benim ve daha alalı 1 sene bile olmadı verdiğim paraya acıyorum
hazaltolga1 Selin23 sizinki daha pahalı bi de ya benimde daha ödemesi bu ay bitti üzülüyorum açıkçası 🥺
Bsraa35 hazaltolga1 hazaltolga1 çok erken olmuş bataryanın ömrü azalmış o pil sağlığının yüzde 100 yazması gerekiyor benimde öyle olmuştu bataryasını değiştirttim