benaslindayohum gozde_s oh masallah boyu ve kilosu gayt iyi dogmus bende kuvoz yolu bekliyorum 14. Günümüz insallah saglikla aliriz bebislerimizi bi daha da hic ayrılmayız 🤲🤲
gozde_s benaslindayohum amin çok sağolun Allahım sizide yavrunuzla biran önce kavuştursun sağlıklı birşekilde 🥰🤲🏻
mutluaile11 depsizoo hayır canım 3gün önce doğum yaptım 33+4haftalık. Doktorlar bana sezaryen yada suni sancı ikisinden birini seçmemi söyledi ben suni sancı alıp normal doğurdum🥰
mutluaile11 Gokyuzunde2 ben yurt dısında yasıyorum aksine normal doğumu önerdiler daha dirençli güçlü olur diye
Tugbacandy birprensesvebirprensannesi bı şey sorabilirmiyim size başakşehir cam sakurada mi doğum yaptınız normal doğum mu nasıldı yani benimde endişelerim var şimdilik özele gidiyorum kontrolünde
dilancetinnn depsizoo hayır ben 29+5 baş aşağı normal doğum yaptım normal doğum sancılarım başlamıştı. Yani açıklığınız varsa sancınız varsa doktor direk normal doğuma alır ya da bebeğin kalp atışlarında bir sorun yoksa suyu az değilse açıklık var ama sancı olmasa bile suni sancı verilerekte normal doğum yapılabilir
depsizoo dilancetinnn Okuduklarımın çoğunluğu hatta hepsi sezeryan olduğu için merak ettim erken doğumların
Tubaefe Benimde erken doğum riskim var malesef korona geçirdim 1 ay önce öksürmekten bebek aşağıya inmişti yukarıda çıkmadı 2 hafta daha dayansak keşke 35 olsam en azından rabbim hayırla zamanında kavuşturur inşallah Bebişlerimize
Sesee gozde_s okurken okdr duygulandım ki Alllahin izniyle o kuvezden ckkar guzel melegin bol dua et canim benim rabbim sifa versin insallah bianda hersey olabilio benimde.biraz sancilarim geliyo korkuyorum ama olcak olduktan sonra durmuyo bebisler ins en yakin zamanda kucagina almayi nasip etsin rabbim
gozde_s Sesee amin inşallah çok sağol canım hayırlısıyla sende bebeğine sağlıkla zamanında kavuşursun 🥰🤲🏻
gozde_s shinemuu maşallah çok sağolun Allahım banada benim gibi bebişlerini bekleyenlerede nasip etsin 🤲🏻❤️
SeydanurBK gozde_s az once şiddetli kaşık ağrısıyla acile gittim nst de sancı çıkmadı eve döndük ama içim hala rahat değil hele bu doğumu okuduktan sonra 😔 doktor erkekti ve alttan muayene olmak istemedim 🙄 şuan çok pismanim
gozde_s SeydanurBK içinizi ferah tutun doktorunuzada herzaman güveninki sizin için en doğru olanı yapabilsin herşey hayırlısıyla güzel olucaktır sizin içinde stres yaparsanız bebiş bunu hisseder bol bol dua edin zaten onlar gelmek istediği zamanı biliyor siz evde sık sık hareketlerini kontrol edin azalırsa mutlaka tekrar gidin doktora🥰