Beyzan Alminayusuf güzel bir takviye gebelik ilerledikçe vitamin kaybı oluyor bu onun önüne geçiyor. Ben uzun süre kullandım değerlerim çok iyi geldi şükür.
Zeynep11 Alminayusuf ben kullanıyorum canım 3. Kutuma geçtim hiç bir sorun yaşamadım memnunum değerlerim hep iyi çıkıyor çok şükür
yusufalpmom _Nurr- kaçıncı haftada kullanmaya basladınız ben 13 haftada aldım ama kokuyor bulanıyorum ıcınce
Mery123 Zeynep11 değerlerim iyi cıkuyor derken ? Hangi değerleriniz söyleyebilir misiniz ? Nelere bakıyor doktor
Prensesiminyolculugu Alminayusuf bende kullanıyorum çok memnunum bundan önce Decavit vermişti hiç memnun değildim bunun içeriği daha zengin ve rahatsız etmiyor
yusufalpmom Prensesiminyolculugu canım bana doktor hem imom hem decavit yazdı ama birini kullansam yeterli oluyormu ki
Burcu_NFUE Alminayusuf folik asitten sonra kullanılması gereken takviye omega olmalı 🌝 uzun zamandır bende kullanıyorum
Alminayusuf Eczaneden mi alıyorsunuz kızlar trendyolda gördüm şimdi bi kaç tane alacamda indirim var güvenilir mi sizce
Guneyinannesi1 Alminayusuf bende yeni kullanmaya başladım imom almadan önce decavit kullanıyordum… Simdi birgun decavit bir gün imom kullaniyorm
sumeyraballl Alminayusuf doktor önerdiyse bir bildiği vardır normal bir ilaç değil vitamin takviyesi o follik asitten dha etkili
gaamzee Alminayusuf_ _5.ayımdan beri kullanıyorum doğuma kadar devam dedi. Doktor önerdiyse neden şüphe içinde kalıyorsunuz ki boşu boşuna neden ilaç içirtsin ?
elifmom2 Kızlar hap büyük olunca ve kokarsa yutamıyorum imom nasıl benimde doktorum onu önerdi cesaret edip almadım kullanmadım henüz 26. Haftadayım
orkidehaniimm elifmom2 hapı zor yutabilen biri olarak şiddetle öneririm ☺️ Kapsül olduğu için zaten rahatça gidiyor suyla birlikte ve fazla büyük değil kokusu da rahatsız etmiycek kadar az
_Nurr- yusufalpmom 25 gibi başladım ben bulantınız geçince başlayabilirsiniz o haftalarda her şey kokuyor insana sabredin çok zordu benimde ama geçecek 💞
Prensesiminyolculugu yusufalpmom Decavit içerik olarak daha eski olduğu için değiştirdi doktorum yani iMom kullandiktan sonra Decavite hiç gerek yok hem Decavitte balık yağı da yok sadece iMom kullanmanızı tavsiye ederim 😌
Minnakkuzu3535 Alminayusuf hamileliğimin başından beri kullanıyorum doğuma 10 günüm kaldı hala devam ediyorum içeriği gayet zengin bir vitamin takviyesi