Masal53 sumlifee abooov nasıl bilmiyon kızz lohusalığın ilk günleri kullanılıyo yaa tüm hamileler aldı sen nasıl almadın 😄😄
Masal53 Deletedmom9823 😄😄 kız google yazıp baksana 😄😄😄😄 basit yani içinde ped olan külot tarzında bişey
Zeynep_03 @sumlifee pazartesi günü çarşıya gitmiştim 10000 adım atmışım, eve geldim arkadaşımla çocukları gezdirmeye çıkardık o zmanda 10000 adım atmışım ama akşam yorgunluktan uyuyamadım 🤭 3000 adım falandır bnm normalde
lentil sumlifee ben genelde 12000 16000 adım arası yürüyüorm sadece pazar günleri tamamlayamıyorm. Günlük amacım 10000 ama genelde geçiyorm 10000i
Portakalgeliyor sumlifee 9.162 adım atıyorum hafta 1-2 diğer günler 6.000 çünkü 10.000 adımda bacak ve topuk ağrım oluyor 😂😂
Sinefilmom Pelinbyrktrlr Ben yürüyüşe çıkmadan 1,5 saat önce yeme içmeyi kesiyorum. Bir yudum bile su içmiyorum yoksa cidden hemen tuvalet ihtiyaci doğuyor 😄
Pelinbyrktrlr Sinefilmom Evet ben o yüzden artık sabah 8de kalkıyorum bir bardak süt içip yürüyüşe çıkıyorum mide dolu değilken daha kolay oluyor 😅
lentil sumlifee evt genelde oturup tembellik yapasım geliyor ama kendimi zorla atıyorm dışarı. Zaten dışarı çıktktan sonrası geliyor :)