gulcinsirinn ElifNbglsahin Siz ne zamandır gidiyorsunuz memnun musunuz ?ben ilk Firdevs hanımla başladım sonra ümit hanıma giden arkadasim oraya yönlendirdi beni
ElifNbglsahin gulcinsirinn cnm bnm ikinci hamileliğim ilkinde de Firdevs Hanım’a gittim memnun kaldım şimdi ikinci hamileliğim yine ona gidiyorum ben çok memnunum 🤗
Sblatc Darıca Gebze tarafında renkli ultrason ve doğum için önereceğiniz kadın doktor var mı uygun fiyatlı
ElifB08 Elisammmbade derincede oturuyorsanız Körfez marmara önerebilirim yakın olsun diye. Bende Derince’de oturuyorum ama özel Gölcük medar hastanesine gidiyorum. Gidebilirim derseniz doktorum çok iyi sağolsun
ElifB08 Elisammmbade renkli ultrason var diye duydum ama net bir şey diyemem tabi, doktor olarakta tuncer eren’i önerdi arkadaşım çok memnun kalmış. Ama İsmail yılmaz’ıda öneriyorlar
annesininmelegi41 Elisammmbade derincede oturuyorum bende özel Kocaeli hastanesine gidiyorum doktorum Yard doç. Ömer Aynıoğlu doğum ücreti sanırım 3750 öyle okumuştum henüz görüşmedim ücreti
Elisammmbade ElifNbglsahin buraları çok bilmiyorum canım yeni taşındım bende cenesuyu tarafına nasıl konak hastanesine giderim diye sordum
1875 mommyjean bende Selçuk beye gidiyorum bana çok ilgili gelmiyor hem devlette hemde medarda doktorum var ama Selçuk bey geliyor bakıyor kafasına göre bişey göstermiyor ilk hamileliğim merak ediyorum ne elini ne de yüzünü göstermedi hiç
mommyjean 1875 bilemedim canım çok yoğun bir doktor ama ben ne sorsam anlattı gösterdi randevuyu genelde ilk saate yada son saate alıyorum hep daha rahat oluyor.
ElifNbglsahin Elisammmbade bilmiyorum cnm ben kendim gidiyorum arabayla otobüs kullanmadım hiç başka şehirden geldiğim için nasıl gidilir otobüs vs ile bilmediğim için yardımcı olamayacağım