Elisammmbade Merhaba arkadaşlar 33haftalik hamileyim bir türlü nerede doğum yapacağımı bilmiyorum burda İstanbul dan tasindik burda gittiğim özel hastanelerde pek beğenmedim. Sizin tercihiniz neresi gerçekten memnun kaldığınız ücretleri neler ☺️
gulcinsirinn Elisammmbade Konak Hastanesi’ne Firdevs hanım var o da çok iyi Bi de medikal Parkta Ümit hanım var medikal Parkta renkli ultrason flan da var ve ümit hanım çok bilgili ve tatlı birisi ben oraya gidiyorum tavsiye ederim
gulcinsirinn Elisammmbade Sen nerde oturuyorsun ona da bağlı hastane seçmelisin bence acibadem de güzel
mommyjean Elisammmbade canım çevremden ve kendimden deneyimlediğim kadarı ile söyleyeyim. Özel istiyorsan Gölcük medar da Ahmet coşkan yeterli fiyatlar da en uygunu şu an 3600 doğum. Ama ben gölcük necati çelik devlet hastanesi Selçuk topçu ya gidiyorum çok memnunum ebeler çok ilgili ve tecrübeli nasipse orada yapacağım doğumu. Alikahya da devlet hastanesinde Aybike karslıyı öneren memnun kalanlar da çok bu 3doktor yeterli diye düşünüyorum. Eltimle çok doktora gittik onun hamileliğin de ya fiyatlar çok yüksekti yada doktorlar tavsiye edildiği gibi çıkmadı.
Emineee1 Ben özel körfez Hastanesi’ne gidiyorum 3500 TL dogum , kontrolde 120 TL memnunum gözüm cok yükseklerde değil kimi duysam (sezeryan olcam) gittiğim hocadan memnun (İsmail Yılmaz)
12oe Bende Allah izin verirse özel kocaeli hastanesinde doğum yapacağım doktorum hilal bayram ama fiyatları bilmiyorum. Doktorumdan çok memnunum hastaneden de ebeler cok ilgiliydi 34+4′teyim bende
12oe Elisammmbade yok hayır orası değil sanırım kadın hastalıkları bölümünde duymadım sizin dediğiniz doktoru özel kocaeli hastanesi diyr geçiyor ismi hastanenin başiskelede direk
gulcinsirinn Elisammmbade Gölcük Medar da güzel evet ama derince den Gölcük çok uzak bence yani Konak hastanesi de çok pahalı değil sanırım doğum 4500TL civarında bı de hastanelerin doğum paketleri var onları da bir arastirabilirsin
gulcinsirinn Elisammmbade Canım Konak hastanesinde 165 TL Medikal Parkta 235 TL . Acibademi bilmiyorum ama oraya gidip memnun kalan arkadaşımdan duydum sadece ama illa ki resimli ultrason olsun diyorsan medikal Park git bence ama normal de olur dersen Firdevs hanımi da kesinlikle tavsiye ediyorum
1875 mommyjean bende Selçuk beye gidiyorum bana çok ilgili gelmiyor hem devlette hemde medarda doktorum var ama Selçuk bey geliyor bakıyor kafasına göre bişey göstermiyor ilk hamileliğim merak ediyorum ne elini ne de yüzünü göstermedi hiç
LivaveLeyla Elisammmbade canım ben maltepede oturuyorum gebzede doktorum amanullah çağatay özel polikliniği var doğumuda medar hastanesini düşünüyorun görümcem 1 ay önce orada doğum yaptı çok memnun kaldı benim için hastaneden daha önemlisi ameliyathane ekibi açıkçası bir medarı düşünüyorum bir de feneryolu medicana bakalım hangisi olacak
gulcinsirinn ElifNbglsahin Siz ne zamandır gidiyorsunuz memnun musunuz ?ben ilk Firdevs hanımla başladım sonra ümit hanıma giden arkadasim oraya yönlendirdi beni