Elbruzebru Kızlar merhaba 11 hafta 4 günlük hamileyim ama hala mide bulantılarım ve yenı olarak kabızlık başladı kayısı yememde doktorun verdiği şurubu da kullansamda hiç bir etki görmüyorum sizler ne yapıyorsunuz kabızlık yaşarken
Boncuk123 Elbruzebru sabahları aç karnına bir adet kuru kayısı ve bir su bardağı su içiyordum o baya iyi gelirdi
Gizmom Elbruzebru 21 haftalık gebeyim acı yiyorum normalde mide yanması olurmuş ama bnde olmuyor hatta acıyı canım istiyor
Eylul1987 Elbruzebru bol yesillik ye baya ispanak yedim o surecte cok su ictim kayisi suya koydum suyunu ictim kendisini yedim muz yiyosaniz yemeyi birakin kabizlik bitene kadar
Gizmom Elbruzebru ama sizin daha yeni sayılır benim 13-14 haftaya midem hep bulandı gece uyanıp istifra ettiğimi bilirim yada bir şey yiyemediğim için açılıktan uyandığımı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Emili- Elbruzebru bende çok sıkıntı yaşıyorum bende de kabızlık var serklajlıyım sürekli yatıyorum kan ilaçları ve progestan da kabızlık yapıyor ne yapsamda yaşıyorum ekmek katı şeyler vs yemiyor olamama rağmen popoya iğnesiz enjeksiyon ile zeytin yağı sıkılarım rahatlaması ve çatlamaması için tabi faydasını gördüm
Yeni-anne4-02 Elbruzebru erik kiraz kayısı üçü de çok çok iyi geliyor bana hatta öyle ki eriği her gün biraz tükettiğim de günlük lavaboya gidiyorum hiç kabızlık problemim olmuyor birde hareketsiz kalmak da çok etkiliyor eğer riskli bir gebeliğiniz yok ise yürüyüş yapabilirsiniz çok etkiliyor
bbbusrra-1 Gizmom bende çok çektim bulantılardan şimdi 11 hafta olduk sadece sabahları vuruyor bayağı😕
Elifnev Ozcifci bildigim kadariyla limonlu suyun zarari yok. Yani ben 1 ay boyunca fakan her sabah ictim. Sonra kabizlik gecince bıraktım. Hatta mide yanması icinde limon karbonat ve su içiyorum ben. Siz yine de arastirin isterseniz
Esmakucuk Elbruzebru Kayısı vs işe yaramadıysa probiyotik yoğurt veya kefir deneyin, bağırsak düzenleyici oldukları için etkili olur inşaallah
withelif Esmakucuk benim kabızlık var afedersiniz iki gündürfakat bu sabah su gibi geldi anlamış değilim kokulu geliyor ve yeşil renkte bunu yazarken utanıyorum böyle bir durum hiç yaşamamıştım ya