Eski9 Babyjo olmaz mı yikayamiyorum da zaten egilemiyorum mecbur eşimi bekliyorum çok zor oluyor ya çocuk olunca yemek yapmak şart evi temiz tutmak şart ilgi bekliyor banyosu bakımı vs az kaldı zaten sabır son iki hafta inşallah gerçi ondan sonra hiç oturamam heralde 😁😁😁 tığ gibii kalsam bari
Burcubd 33+3 de 2700 di şimdi 35 haftalık olduk. Ben kasılma sancı felan hissetmiyorum. Sadece bebek haraketlerini hissediyorum. Doktorum iki hafta önden gidiyor demisti. O zaman doğum iki hafta önce mi olmacak 🤔
Zynp_H Zeynep_18 ne zaman geldi nişanınız ? Benimki kanalda diye erken olur dedi ilaç kullanıyorum iki tane
Babyjo Eski9 ay cook zordurrr Rabbim yardimcin ollsunnnnn ama bi dogsun minik ikisi bi arada buyucek oh misss gibiii
Miumiu Babyjo Ayy biz de 36+0 ız🐣 Daha doğum şekli de zamanı da belli değil🤷🏼♀️😂 38de çatı muayenesi olucam. O zaman bir şeyler netleşir sanırım. Ne kasılmam ne sancım var anlamadım bu işi 😂 Oğluşum sürekli tepiniyor içeride karnımı deldi onun dışında bir şey yok😂😂
Babyjo Miumiu ayyy sizinde azicik kaldiiiii saglicakla kucaginiza alin insalllahhh benim kasilmam bicak saplanmalarim cok oluyorrr
ozgeekzy Zynp_H biz de 36+6 yiz. Bebeğim baş gelişti en son 35+2 de. Ancak artık eski sezaryen dikişimin tam üzerinde daha bir doluluk hissediyorum. Ama bir yandan da goguslerimin altında hep tekmeleri, yani yukarida da hissediyorum. Çarşamba günü kontrolumuz var. Annem artık daha da büyüdüğü için dolduruyor oraları da dedi ama anlamadım acaba kanala girdi mi diye de evham yapıyorum. Surda kalmış bir hafta taş çatlasa 10 günümüz stres yarattı bu durum😟
Zynp_H ozgeekzy sezeryan dikişinizin orası evet böyle doluluk varsa şiş gibiyse birde ayakalrı yukardaysa bence kanala girmiştir ondan. Ama siz önceden sezeryan olduysanız yine sezeryan olmak zorundasınız kanala girsede girmesede doğacak 😌
Csm Beyzan benim de 35+1 de 2830 gr, dr 38+2 de sezeryana alacak, yaklaşık 3 hafta sonra. Muhtemelen 2800 2900 fln doğar dedi, bu haftadan sonra cok kilo almaz dedi. Sizin kilo gelişiminiz nasil?
Beyzan Csm doktor tam haftası ile uyumlu dedi ne önde ne geride. 2 haftada 500 Gr kadar almış 34 den 36 ya bence sizinki de alır
ozgeekzy Zynp_H sezaryen günümüzden önce kendisi gelmek isterse pat diye korkuyorum da. Erken olur da solunum sıkıntısı yaşar mı diye tedirginim.
Beyzan Zynp_H mecburiyet yok bu konuda. Ssvd diye bir şey var sonuçta ve ben de adayım Allah nasip ederse 🌸benim ilk doğumum sezeryan oldu 2.5 sene oldu doğum yapalı eger her şey yolunda giderse normal doğum bekliyoruz 😌
Zynp_H ozgeekzy olmaz inşallah. Ciğer geliştirici verdi mi doktorunuz bana 34 haftalıkken 4 doz verdi
Ferihan Babyjo bizde 36+2′iz sezaryen olacağım inşallah ne kadardı kilosu bebeğinizin bizim 10 gün önden gidiyor ama erken almasına sebep mi acaba bu ☺️
Babyjo Ferihan merhaba bizim baya onde 35+5 3540 civariydi ama sezeryan icin kilonun bi onemi yok dedi doktorum normal dogum istiyorsan yuruyuse squat vs vs basla dedi 😊
Elifaliasaf Babyjo merhaba aynı haftadayız benim oğlum da biraz tombul haftasına göre olarak öndeyim sizde mi öylesiniz
Elifaliasaf Babyjo bende önde gidiyorum bu şekilde şekerim normal çıktı ama yine de şekerden şüpheleniyor doktor açlık tokluk şekeri ölçüyorum hergün sizinde şekerden fazla kilolu olması