Babyjo Senemolcay tek istedigim bos yere sezeryan olmiyim rabbim hayirlisini versin seninkide coook almistirr simdiiii😍
Babyjo Eski9 ah kuzum daha iş yapma sezeryansa 38 kadar dinlen çünkü benim doktor kasılma oldukca rahim kısalır ve acılma olur demisti
Eski9 Babyjo napalim malesef işler bekliyor yemek çamaşır bulaşık supur kızım var 5 yaşında yapnasan olmaz nalesef 🙁 yapacak birşey yok
Babyjo [silindi] ulturasyona göre 38 gösteriyoruz ama son adete göre 36+1 doktor adet tarihini baz aliyor ama kilosu yuksek oldugu icin 38 den sonra aslaya birakmayiz diyor bebekler fazla kilo alinca anne karninda kaka yapiyormus sanirim
eminerol Babyjo 36+2 doğum yaptim 4 gün oluyor benim kizim erkenci gelmek istedi şuan kuvezde dua edermisin lutfen allah bi ayazda kurtulmayi nasip etsin
Beyzan Babyjo masallah sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Benim oğlum 2800 Gr idi 36+0 da artık her hafta gideceğim bakalım. Kramp kasılma hiç yok sadecr ayak şişmesi şikayetim var o biraz zorluyor
Babyjo Beyzan oy masalllahh evet her hafta cagiriyor artik ayaklarini boyle tutup birakinca beyaz oluyormu odemmi yapti acabaaa
Csm Beyzan benim de 35+1 de 2830 gr, dr 38+2 de sezeryana alacak, yaklaşık 3 hafta sonra. Muhtemelen 2800 2900 fln doğar dedi, bu haftadan sonra cok kilo almaz dedi. Sizin kilo gelişiminiz nasil?