Sermec27 Aysenurkaymakmaz 47 kıloyla hamile kaldım 37+3 haftalık hamıleyım 22 ye kadar 5 bucuk kılo aldım 22 37+3 arası 1 bucuk kılo aldım sadece gebelik şekeri cıktı diyet yapıyorum 22 den beri 54 kıloyum su an bu cuma dogum var Allah nasıp ederse toplamda 7 kılo aldım 🤲 🥰
sumlifee Aysenurkaymakmaz 17+3 te 2 kilo almışım☺️ ekmek ve tatlı dan uzak duruyorum, tabi hiç yemiyorum denilmez günlük ihtiyacının fazlasını almamaya çalışıyorum
zeynepemiromer Gururunannesi ay bende ya 54 ile hamile kaldım şuan da 64 kiloyum ve 22 haftalık bebeğim çok aldım sanki ya bu gidişle 80 olurum 9 ayda
Morvy Aysenurkaymakmaz ben 25. Haftadan sonra almaya başladım 2 kilo aldım toplamda şuan 28+2 3 haftalığım
Zzemoms Aysenurkaymakmaz 15 haftalık gebeyim 2 kilo verdim kiloyu dert etmeyin anneler alınır verilir sağlıklı geçsin diye dua edin benden size tavsiye gerçekten ben kusmaktan gediğini sürekli çıkarmaktan yoruldum ağız tadıyla birşey yiyemiyorum. İlk hamileliğimde toplam 13 kilo almıştım 8 i 5 gün içinde gitti. Herkese sağlıklı gebelik versin Rabbim. 🌸
Deniz1990 Calisananne25 😁 Bende oyle diyordum 16 haftaya kadar kilo almadım sonra iştah acılıyor 24 haftamdayım 6 kilo aldım.
Btl2017 19+3 haftaligim almadım daha. Ama çok dikkat ediyorum. Bebişin kilosu iyi. Umarım böyle devam eder ama sanmıyorum eninde sonunda alacağım önemli olan az almak😌
Mavi34 Aysenurkaymakmaz ben tüp bebekle hamileyim transfer sonrası ilk Haftalarda 4500 birden aldım. Şuan 17+3oldum o hızlı kilo alımı sonrası geçen 3 ayda 1bucuk kilo aldim
fasafi 75 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay 71e düştüm şu an 27+2 haftalık gebeyim, 80.6 kg ☺️İyi gidiyorum heralde 😂
Sinefilmom Aysenurkaymakmaz 20. haftaya kadar 3 kilo aldim sonra diyete başladım. 38deyim toplam 8 kilo aldim iki gün sonra doğumum var