Gulcicek Aysenurkaymakmaz canım ben 20. Haftadan sonra almaya başladım. 30 haftalik suan 4 kilo aldim inşallah 10 kilo ile tamamlarim. 50.7 ile gebe kalmıştım bu arada
Tugbays Aysenurkaymakmaz Ayyy ben 16. Haftaya kadar hiç almadım mide bulantısından dolayı sonradan iştahım bir açıldı Tazmanya canavarı gibiyim 😂 25+4 6kg 🤫😇
Ayseonay Bende 23. Haftadan sonra almaya başladım 53 buçuk ile başladık şimdi 56 oldum 28. Haftalığız ☺️
Minnosanne06 18+6yım şu an ve gebelik başlangıcından bu yana 4 kilo aldım. Tip2 diyabetim üstelik. Kontrollü yiyorum her seyi
zeynepemiromer Gururunannesi ay bende ya 54 ile hamile kaldım şuan da 64 kiloyum ve 22 haftalık bebeğim çok aldım sanki ya bu gidişle 80 olurum 9 ayda
Calisananne25 Haftadayım henüz hiç kilo almadım ama çok dikkatli besleniyorum umarım böyle de devam eder fazla almam
Deniz1990 Calisananne25 😁 Bende oyle diyordum 16 haftaya kadar kilo almadım sonra iştah acılıyor 24 haftamdayım 6 kilo aldım.
Minnakkannesi Aysenurkaymakmaz 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım suan 39 haftalığız 9 kilo aldım bebeğimde 3500 kilo şükür 🙏🏻 hamilelikten önce ne yiyorsam sonrada onun yedim hatta porsiyonum küçülttüm
Edacevik 17 haftalığım 54 le basladı gebeliğim suan 60 ım 😳 görünürde pek bisey yok zayıfım hala karnım bile yok
Zeynepyrdnkl Aysenurkaymakmaz 26 dan sonra galiba almaya başladım hamile kaldığımda 65 dim şuan 73 um 40 haftalıgiz 🙈😂
iremakar35 Aysenurkaymakmaz 30. Haftaya kadar 8 kilo aldım, 23-24. Haftaya kadar hiç almamıştım doğru düzgün, sonra bi anda noldu ben de anlamadım 😂 bazen yediklerime dikkat ediyorum bazen canım ne çekiyosa yiyorum her zaman aynı gitmiyo maalesef
Dila71 Aysenurkaymakmaz 20. Haftamdayım hala kilo almadım porsiyonlarima ve yediklerimin besleyiciliğine dikkat etmeye çalışıyorum hedefim en az kiloyla kapatmak çünkü sonra vermek gerçekten zor ve fazla fazla alınan kalorilerin bebeğe değil anneye yaradığı bir gerçek 🤷🦋🎈
Bebeksum Dila71 ben 20 haftadayım 4kg aldım bir de çalışıyorum anlamadım herhalde zayıf hamile kaldığım için🥰
cidolila Yaa bende 21 haftalıkken 1 kilo aldım birden karnım çıktı kilomda 2 kilo arttı 23 haftalıgım anlamadım nasıl oldu yememde fazla yok zaten bütün gün ayakta çalışıyorum anlamadm gitti göbegim kocaman oldu 🤨
Aysnn3705 Aysenurkaymakmaz bn 6 ay olana kadar sadece 3 kilo aldm ama ondan snra artış hızlanmaya başladı şuan 31+5 olduk toplamda 8 kilo almışım doğuma kadar 12-15 i bulacak sanırım