İyi geceler kızlar bebeğim ters döndüğü için normal doğum yapamıyorum acaba sezeryanı kaç haftalıkken yapıyorlar bilginiz var mı?

Derya0777 Canım devlet hastanesinde bekliyorlar 40 a kadar son ana kadar dönebilir diye. Ama özele gidiyorsan alırlar sezeryana

ElmaliSeker evet cnm özele gdyrm ilk doğum normal oldu buda öyleydi sonradan döndü işte baklm dönmezse sezeryan napalım artık iyi olsun da sağlıkla gelsinde gerekirse yapcaz

rosatue canım 38 +4 de 9 ay dolmus oluyor ya onun icin 10 daha beklenip 40 haftanin dolması beklenmiyor 38 le 40 arasinda aliniyor 🤷‍♀️

Derya0777 Bende özele gidiyorum ama doktorum bekleyelim dedi bende beklemek istiyorum 39+4 te sezaryen olacağım 22 inde 🥰🙏🏼 38+2 im şuan inşallah 22 inde gelir kızım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

tugbade hade sağ sağlim alırsın inşallah kucağına canm bende 38+2 deyim haftaya gidicez baklm ne dicek doktor 🤒

rosatue Sezeryan olmak isteyen biri mantıken neden sancı çekip sonra sezeryana alınsın ki😊 38 de genel olarak gelişimi tamam oluyor zaten bebeğin o yüzden alıyorlar.

rosatue 38den sonra heran suyun yada sancın gelebilir normal doğum başlayabilir oyuzden 38+4olunca zaten 9ay bitmiş gelişim tamamlanmış oluyor zaten sezeryan olucaksa gebe beklemeye gerek duyulmuyor ama bebek gelişimi geriyse akciğer gelişimi falan 39 faln bekliyorlar bazen.